Luksus ginsmagning på Den Engelske Pub med Smagning.com

27 okt 2017 kl. 18:00 - 21:00

Den Engelske Pub - You'll Never Walk Alone, A L Passagen 2, 6000 Kolding


Smagning.com inviterer i samarbejde med Den Engelske Pub til luksus ginsmagning.

Vi startet vanen tro med en lækker tapas-anretning, inden vi kaster os over gin'ens glæder. Denne gang skruer vi lidt op for niveauet, og introducerer gin i superligaen, herunder enkelte gins der kun laves i meget begrænset antal. Vi smager desuden forskellige tonics, og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  • Sipsmith VJOP – VJOP står for Very Juniper Over Proof, altså en 57% gin med max-max enebær, hele tre forskellige måder at tilføre enebær på har været i brug!
  • Nordisk Gin – Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi har brugt 1,5 år på at få denne gin til at blive nærmest perfekt. Mange lag i oplevelsen, sådan har du aldrig smagt gin før!
  • Beefeater Crown Juvel – Batch 2 af den legendariske luksus gin, toppen af britisk gin, som er sammensat af en legende i Industrien!
  • Spitzmund Sherry lagret Gin – Kan man det? JA, gin efterlagret på sherry fad, giver en blødere, sødere og mere harmonisk gin, der er voldsomt god både neat og med mixer!
  • Le Tribute Gin – Spansk designer gin, i en designer emballage, med sin egen designer tonic, og så dufter og smager det rigtig godt!
  • KI NO BI Kyoto Gin – de 7 hoved ingredienser er destilleret hver for sig og mikses til sidst til min øjeblikkelige favorit gin. Ikke så mange ord, den skal opleves!
  • Mixers – hele 3 forskellige high end tonics, blandt andet Le Tribute Tonic !

Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet, både til maden og efter smagningen.

Tapas + smagning kl 18:00

Salg lukket

Niels Henrik Lynggaard

Foredragsholder og spiritusspecialist