Mental stærk med hukommelsestræning og mindfulness

02 sep 2017 kl. 13:00 - 17:00

Vartov, Farvergade 27, Grundvigsstuen, 1463 København K


Er du nysgerrig på hvordan du kan forbedre din hukommelse og koncentrationsevne?

Måske oplever du, at du glemmer mere end tidligere, måske du snart skal til eksamen eller måske du bare har lyst til at udfordre din hjerne… der kan vær mange årsager til at komme til vores foredrag. Men et er sikkert, du vil til vores workshop lære simple teknikker til, hvordan du kan forbedre din hukommelse og koncentrationsevne i stille og rolige omgivelser, hvor der er plads til max 20 deltagere.

Lars underviser i hukommelsestræning og Maria underviser i gevinsterne ved mindfulness, søvn og det gode åndedræt. Sammen har de udarbejdet et program, der forbinder hukommelsesteknikkerne med øvelser i mindfulness. Så du kan fortsætte træningen derhjemme. Du får deres bedste bud på, hvordan du fortsætter træningen i hverdagen og holder fast i den fremover. Gør du det, vil du kunne mærke forskel i hverdagen blandt andet at du får et større overblik, overskud og kan huske informationer, du ikke kunne tidligere.

Det er relevant for dig, der er oplever forglemmelse, men også meget relevant for dig, der er studerende, hvor der mange informationer, der skal huskes evt. til en kommende eksamen. Via Lars' teknikker lærer du metoder til at memorere mange data eller meget tekst og ved Marias tilgang vil du opleve, at du selv kan skabe den nødvendige ro, du har behov for om det er på job, studiet eller derhjemme.

Du går altså fra dagen med relevante værktøjer til, hvordan du kan træne og optimere din hjerne fremover og du vil opleve en effekt, hvis du holder fast i det du lærer på dagen.

Praktisk
Du finder os i Grundtvigsstuen i Vartov i Farvergade 27 - det er på anden sal. Men vi sætter sedler op, der fortæller retningen.

Workshoppen afholdes i hjertet af København tæt på Rådhuspladsen. Der vil blive serveret kaffe, te og lidt sødt i pauserne.

Der er parkering ved P-huset mellem Tivoli og Dansk Industri på H.C. Andersens Boulevard.

Lidt om underviserne:
Maria er life- og stresscoach, mindfulnessinstruktør og på fjerde år af sin psykoterapeutuddannelse. Maria arbejder især med stressramte og har gang på gang oplevet hvad stress kan gøre ved hjernen. Læs mere om Maria her.

Lars er Danmarksmester i hukommelsestræning. Han har en stor passion for feltet, hvilket skinner igennem, når han holder foredrag blandt andet i private virksomheder. Derudover er han lifecoach. Læs mere om Lars her


Billeder fra vores sidste workshop:

Billet

Salg lukket


Early Bird Billet senest den 28. maj 2017

Salg lukket


Studerende ved fremvisning af studiekort

Salg lukket