Michelle Hviid: Imponér dig selv - Aarhus

19 maj 2016 kl. 19:00 - 21:00

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Remisen, Indgang 3A og 3H, 8000 Aarhus


Imponér dig selv
Michelle er en dreven foredragsholder, som holder op mod 100 foredrag om året. Foredraget er en ærlig og autentisk rejse, som får deltagerne til at turde se sig selv lidt mere ærligt i spejlet. Hvis vi har en drøm, er det vores eget forpulede ansvar at leve netop den drøm. Der kommer ingen andre og tager ansvar for dit liv. Dette er en humoristisk rejse om alt det uperfekte i livet, og om hvordan vi netop tør mere, jo ærligere vi tør være overfor os selv.

Hvad får du:
Tag med på en personlig rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. Du kan forvente at få sat spørgsmålstegn ved din virkelighed, og finde det mod, du mangler til at ændre den til det bedre. Michelle er kendt for at sætte sin barre for livet højt. Vi har kun et liv. Efter dette foredrag, har du mod på og styrke til at leve dit liv fuldt ud, hver dag.

Om Michelle:
Australskfødte Michelle Hviid er forfatter til to bøger, ”Råstyrke" og "Skru op for Livet”. Hun har siden 2012 været en af Danmarks mest populære foredragsholdere, primært for virksomheder. Deltagerne elsker Michelles gennemført autentiske stil, og rater hendes foredrag meget højt på kvalitet. 43-årige Michelle har været autodidakt iværksætter siden hun var 24, og er mest kendt fra datingvirksomheden, Runningdinner.dk. Derudover kender mange hende fra Michelles Mission på DR1, og hun er i dag vært i "Hviids Varmestue" på Radio24syv, hvor hun giver sine ærlige, kærlige og revsende betragtninger om ugens emne. Herudover har Michelle egen blog og fast klumme i B.T.

Praktik:
Foredraget starter kl. 19.00 og varer ca. 2 timer uden pause. Herefter svarer Michelle på spørgsmål fra salen. Billetter købes via Billetto.dk, og du har mulighed for at købe bogen signeret efter foredraget for 250 DKK. Du kan betale med MobilePay, Swipp eller kontant. Hvis I kommer en hel afdeling eller virksomhed, kan I altid sidde sammen. Bare kom i god tid.

Billet

Salg lukket


EarlyBird - Imponér dig selv

Salg lukket