Michelle Hviid: MOD! - Odense

27 okt 2016 kl. 19:00 - 21:00

Kulturmaskinen, Farvergården 7, Store Sal, 5000 Odense C


MOD!

Dine modigste valg - hvornår og hvorfor tør vi tage dem?

Jeg bliver tit komplimenteret for mit mod, min påstand er at alle ejer lige så meget mod, men alt for mange lever i en hverdagsfrygt uden kontakt med egen handlekraft. Hvad er betingelserne for mod? Hvad har lært mig at lytte til min mavefornemmelse i stedet for at tage den nemme (ud)vej? Den største stopklods i verden, er frygten for hvad de andre tænker, men den frygt er ikke virkelighed. Min påstand er at der er uendelig meget handlekraft i virkeligheden, når vi tør lytte.

Denne aften er et foredrag med mine modigste valg i livet. Jeg tror på at mod avler mod. Mit håb er, at du går fra foredraget med mere handlekraft end du kom med.

Et helt nyt foredrag om at turde og ikke turde og konsekvenserne af de valg vi træffer. Når vi ikke tager valg - er det også et valg.

Om Michelle:
Australskfødte Michelle Hviid er forfatter til to bøger, ”Råstyrke" og "Skru op for Livet”. Hun har siden 2012 været en af Danmarks mest populære foredragsholdere, primært for virksomheder. Deltagerne elsker Michelles gennemført autentiske stil, og rater hendes foredrag meget højt på kvalitet. 43-årige Michelle har været autodidakt iværksætter siden hun var 24, og er mest kendt fra datingvirksomheden, Runningdinner.dk. Derudover kender mange hende fra Michelles Mission på DR1, og hun er i dag vært i "Hviids Varmestue" på Radio24syv, hvor hun giver sine ærlige, kærlige og revsende betragtninger om ugens emne. Herudover har Michelle egen blog og fast klumme i B.T.

Praktik:
Foredraget starter kl. 19.00 og varer ca. 2 timer uden pause. Herefter svarer Michelle på spørgsmål fra salen. Billetter købes via Billetto.dk, og du har mulighed for at købe bogen signeret efter foredraget for 250 DKK. Du kan betale med MobilePay, Swipp eller kontant. Hvis I kommer en hel afdeling eller virksomhed, kan I altid sidde sammen. Bare kom i god tid.

Normal billet - MOD!

Salg lukket


EarlyBird - MOD!

Salg lukket