MØRKETIDSFORTÆLLINGER kl. 21.00

29 okt 2017 kl. 21:00 - 21:45

Rosenholm Slot, Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet


Traditionen tro åbner vi - en enkelt aften, når vintertiden kommer, hvor dagene bliver kortere og natskyggerne længere - de efterårslukkede gemakker på Rosenholm Slot for en særlig mørketidsoplevelse.

Slottet har været hjem for mange generationer af skæbner, og særligt på denne tid af året emmer de gamle rum af deres over 400 års oplevelser. Nogle af de fortællinger, der knytter sig til de gamle mure er af mere faktuel karaktér, mens andre er overnaturlige og mystiske.

Søndag d. 29. oktober - netop på datoen, hvor nætterne bliver ekstra lange - inviterer slottets forvalter til en rundtur på slottet som udelukkende vil være oplyst af levende lys.

Slotsporten åbnes for gæster to gange i løbet af aftenen: kl. 19:30 og kl. 21 – og for at sikre en tys-tys stemning hvor man kan høre slottets nattelyde og flagermusenes jagtskrig er der kun plads til 30 gæster på hvert af de to hold. Billetter koster 100 kr. pr person og kan KUN købes i forsalg på Billetto

OBS: Bemærk at slottet er uopvarmet i efterårs- og vintermånederne; varm påklædning anbefales derfor. Derudover har slottet mange trapper, og arrangementet er derfor desværre ikke velegnet for gangbesværede.

Billet

Salg lukket