MS MELISSA (DK)

08 feb 2017 kl. 19:00 - 23:00

5e, Slagtehusgade 5e, 1715 København


Koncert med MS Melissa og screening af udvalgte scener fra en portrætfilm i opdagelse om- og med Melissa samt Q&A med instruktøren Nadia Horsted.


Melissa’s Rejse, en dokumentar af Nadia Horsted-Narejo
MS Melissa er på kanten af sit store musiske gennembrud og karrieren kører for hende, men samtidig med at hun kæmper for at holde sammen på hendes band, familie, vennerne, og ikke mindst sig selv.
Vi følger Melissa på hendes rejse til Kenya, New York og gennem livet. Igennem det seneste år har Nadia Horsted-Narejo ligeledes taget portrætter af hende og bandet under begyndelsen af optagelserne til filmen.


Ms. Melissa & Her Soul Knight’s er et ungt, men veletableret band indenfor jazz og soul/funk genren. Sangerinden Melissa synger egne fortolkninger af gammelt soul, samt sine egne numre.


Ms. Melissa har den rette fyldige soul stemme, og hendes band af unge musikere i The Soul Knights er et navn man i Danmark vil komme til at høre meget mere til i fremtiden.


De har indenfor deres relativt korte karriere allerede spillet på spillesteder og festivaller både i ind- og udland bl.a. på Copenhagen Jazzfestival, Galerie épisodique (Paris), Århus Jazzfestival, Musik over Gudhjem Pumpehuset, Sofiekælderen, Børneteatrets jazzklub og Mojo.

Billet

Salg lukket