Log ind / Opret

NY DATO ANNONCERES SNAREST: NADIA ROSE (UK)

14 jan 2017 kl. 23:00 - 15 jan 2017 kl. 05:00

Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København


Vi må desværre meddele at Nadia Rose her til eftermiddag har aflyst sit show, da hun havde et ildebefindende i lufthavnen lige før hun skulle rejse til København, for at optræde på Rust i aften. Nadia har set rigtigt meget frem til at spille for sine danske fans og garanterer at vi finder en ny dato snarest muligt, som vil blive annonceret til alle billetholdere og via rust.dk

Dog kan vi glædeligt meddele at den danske multi-talentfulde rapper Annelise stadig optræder med sin debutkoncert klokken 01.00 og hun ser frem til, sammen med J.J Wild, Luke Rock og HighGraid, at optræde på mainfloor imens den soca kyndige Supa Soca Bass fra Brooklyn holder hof i bassement natten lang.

Praktisk: Alle med billetter til aftenens koncert med Nadia Rose får fri entré i aften, I skal blot vise billetten i døren. Billetten vil stadig være gældende til den nye dato, når den er på på plads og annonceret. Hvis man er forhindret i at deltage på den nye dato får man naturligvis refunderet sin billet ved henvendelse på info@rust.dkHun stormer frem i øjeblikket, den 23 årige rapper Nadia Rose. Fra en signing Sony/Relentless over optrædener på Great Escape og Glastonbury til sin første koncert på dansk grund den 14. januar på Rust.

Den 1. juli i år landede den britiske kvindelige rapper Nadia Roses single "SKWOD", der fik medierne op på mærkerne med rosende ord og skaffede hende en blåstempling fra seleveste Prins Harry. Startskuddet har i den grad lydt, og der ingen tvivl om, at Nadia Rose kommer til at sætte sit præg på musikscenen. Siden "SKWOD" udkom har hun været på alles radar og komplimenteres for sit flow, levering og lyrik.

Nadia Rose er en alsidig kunstner, der befinder sig godt på alle scener og har sommeren over spillet på et væld af festivaler og har blandt andet delt scene med navne som Alicia Keys, Section Boyz, Anderson. Paak, Busta Rhymes og hendes fætter Stormzy.

I starten af sin karriere lavede Nadia Rose kun hiphop, men har udviklet sig til en artist, der bevæger sit frit og hjemmevant i forskellige genre og har skabt sin egen autentiske og individuelle lyd. En lyd, der har sat hende på det musikalske landkort og gjort hende til en man skal holde øje med.

“From the lyrics, to the flows, to the visuals, Nadia is setting the bar Incredibly High” - SBTV

“The Scene’s savage, hilarious new voice has everyone from Katy B to Prince Harry backing her” - The Fader

“One to watch for 2016” - Complex

Køb billetter

Facebook event

NADIA ROSE (UK)

Salg lukket