Optimer din hukommelse med mindfulness og hukommelsestræning - UDSOLGT

18 mar 2017 kl. 13:30 - 16:30

Big Heart Huset, Prinsesse Maries Allé 1, st.th., 1908 Frederiksberg C


Er du nysgerrig på hvordan du kan forbedre din hukommelse og koncentrationsevne?
Måske oplever du, at du glemmer mere end tidligere, måske har du bare lyst til at udfordre din hjerne… der kan vær mange årsager til at komme til vores foredrag. Men et er sikkert, du vil til vores workshop lære simple teknikker til, hvordan du kan forbedre din hukommelse og koncentrationsevne i stille og rolige omgivelser, hvor der er plads til 14 deltagere.

Lars underviser i hukommelsestræning og Maria underviser i mindfulness. Sammen har de udarbejdet et program, der forbinder hukommelsesteknikkerne med øvelser i mindfulness. Så du kan fortsætte træningen derhjemme. Du får deres bedste bud på, hvordan du fortsætter træningen i hverdagen og holder fast i den fremover. Gør du det, vil du kunne mærke forskel i hverdagen blandt andet at du får et større overblik, overskud og kan huske informationer, du ikke kunne tidligere.

Du går altså fra dagen med relevante værktøjer til, hvordan du kan træne og optimere din hjerne fremover.

Workshoppen afholdes i hjertet af Frederiksberg tæt på søerne. Der vil blive serveret kaffe, te og lidt sødt i pauserne.

Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at have sko på inden døre, så medbring gerne et par varme sokker.

Lidt om underviserne:
Maria er life- og stresscoach, mindfulnessinstruktør og på fjerde år af sin psykoterapeutuddannelse. Maria arbejder især med stressramte og har gang på gang oplevet hvad stress kan gøre ved hjernen. Læs mere om Maria her.

Lars er Danmarksmester i hukommelsestræning. Han har en stor passion for feltet, hvilket skinner igennem, når han holder foredrag blandt andet i private virksomheder. Derudover er han lifecoach. Læs mere om Lars her.

Billet

Salg lukket


Studerende ved fremvisning af studiekort

Salg lukket