Peach Reasoner & Almost Blues Band

11 mar 2016 kl. 19:30 - 12 mar 2016 kl. 00:00

Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers


Peach Reasoner og Almost Blues Band er tilbage på Underværkets scene fredag den 11. marts, når der igen er koncert hos den randrusianske musikforening Bluesnight. I efteråret optrådte Almost Blues Band i Randers og præsenterede der Peach som en surprise-gæstesolist. Og det kan nok være, at de to parter klædte hinanden. Det blev en stor oplevelse.

Den amerikanske singer-songwriter var ganske enkelt blændende med sit kraftfulde guitarspil og en vokal, der i den grad understregede, at hun har sin rod i landet, hvor bluesmusikken blev opfundet. Ligesom danske blues-fans forelskede sig i Peach Reasoner, så forelskede hun sig i Danmark. Derfor er hun her i vintermånederne tilbage – for at indspille en CD med Almost Blues Band og for at give en række koncerter i Danmark og andre steder i Europa.

I Almost Blues Band sidder også denne gang de kompetente musikere Michael Engman Rønnow, Helge Solberg og Klaus Menzer, så der er dømt action replay på Underværket, hvor medlemmer af bluesforeningen kan opnå medlemsfordele, men hvor der selvfølgelig er plads til alle, der har lyst til en omgang alsidig elektrisk blues med klingende guitarer og fine vokaler.

Det koster 100 kr. i forsalg, mens resterende billetter sælges ved døren for kr. 150. Som nævnt er der medlemsfordele, og man kan blive medlem ved at besøge Bluesnights hjemmeside, www.bluesnight.dk


Billet

Salg lukket