Personlig storytelling i din virksomhed - Intro workshop for iværksættere

15 jun 2017 kl. 13:00 - 16:30

Brodøsens værksted, TBA , 2000 Frederiksberg


Brug personlig storytelling i din forretning

Storytelling er blevet en vigtig del af al markedsføring og især din personlige branding som selvstændig. Men hvad vil det egentlig sige, hvordan finder man sine historier og ikke mindst hvordan bruger man dem i sin virksomhed?

Workshoppen fokuserer på de personlige historier, som er en del af din virksomheds DNA.

Formålet: At vise og lære dig som iværksætter, enten etableret, nystartet eller nysgerrig, hvordan du kan bruge personlig storytelling i din forretning til at forbedre kommunikation med kunder, ansatte, samarbejdspartnere mm. samt at hjælpe dig med at huske, hvad der er vigtigt for dig.

Metode: Gennem oplæg (10%) og praktiske øvelser (90%) lærer du og de andre deltagere jeres egne historier at kende samtidig med, at I får redskaber til at lytte og give feedback på en anerkendende måde.

Resultat: Du kommer hjem med en historie, du kan dele med dine følgere på sociale medier, dine investorer, dine venner og dit netværk. Du har en idé om, hvordan du fremover kan bruge personlig storytelling i din virksomhed.

Forberedelse: Et af principperne bag workshoppen er, at jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Der bliver arbejdet i mindre grupper. Du må gerne inden workshoppen have overvejet, hvorfor du har valgt at starte dit firma.

OBS. Dette er en introduktion til personlig storytelling, og du vil opleve, hvordan det virker både at fortælle og at virkelig lytte til andres historier.

En U-Story workshop tager udgangspunkt i dig og din historie. Uanset hvad din bevæggrund er for at være med, så tager du hjem en oplevelse rigere.

Læs mere om U-story her.

Facebook

Instagram

General Admission

Salg lukket