Prostitution - Er det seksuelt frigørende?

28 apr 2016 kl. 19:00 - 21:30

Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5, 1711 Kbh. V


Netværksgruppen inviterer til Debat-aften på Vesterbro.
Prostitution - Er det seksuelt frigørende?

Netværksgruppen - for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution afholder nu den første af en række debat-aftener med det formål at skabe rum for at debattere nogle af de argumenter der anvendes i prostitutionsdebatten, og som ofte har til hensigt at normalisere og glorificere prostitution. Hvis du vil blive bedre til at debattere og udfordre nogle af de skrøner der knytter sig til diskussionen, så tilmeld dig denne debat-aften. Den første debat-aften rejser spørgsmålet: Er prostitution seksuelt frigørende?

Til at åbne debatten har vi sammensat et fantastisk panel bestående af Balder Mørk Andersen (SF), Jeanne Toxværd (Ø), Jens Høvsgaard (journalist og forfatter) og Tanja Rahm (Talsperson for Netværksgruppen), som hver især vil give deres perspektiv på, hvad seksuel frigørelse er og hvordan det harmonerer i debatten om prostitution og køb af seksuelle ydelser. Efter de personlige bidrag vil der være en åben debat, hvor du kan stille spørgsmål til panelet og dermed bidrage til at nuancere debatten.

Der er kun plads til 50 deltagere, så skynd dig at køb din billet, hvis du vil sikre dig en plads. Vi sørger naturligvis for te, kaffe og kage i pausen.

Programmet for paneldebatten:

Kl. 19.00 - Breve fra virkeligheden ved Bente Kongerslev, tidl. prostitueret og medlem af Netværksgruppen

Kl. 19.15 - Tanja Rahm (Forkvinde og talsperson for Netværksgruppen samt tidl. prostitueret)

Kl. 19.30 - Balder Mørk Andersen (SF og 8. marts initiativet)

Kl. 19.45 – Jeanne Toxværd (Ø og feminist)

Kl. 20.00 – Jens Høvsgaard (Journalist og forfatter)

Kl. 20.15 – Pause

Kl. 20.30 – Åben debat, hvor tilhørerne kan stille spørgsmål til panelet

Kl. 21.15 – Opsamling opsummering og afrunding

Kl. 21.30 – Tak for i aften

Vi glæder os til at se dig til en spændende aften - overskuddet går ubeskåret til Netværksgruppen - for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution.

Netværksgruppen er en forening for kvinder med prostitutionserfaring der ønsker at indgå i et fællesskab, hvor målet blandt andet er at arbejde for en kriminalisering af sexkøb. I foreningen mødes kvinderne med accept og anerkendelse, og med vægt på empowerment, så er det kvinderne selv der planlægger kampagner, arrangementer, events, bogskrivning og meget mere... Netværksgruppen optager støtte-medlemmer. Du kan derfor støtte os økonomisk, uden selv at have været i prostitution. Du kan læse meget mere HER

Vi ses den 28. april kl. 19.00.

Bedste hilsner

Netværksgruppen - for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution

Entrébillet

Salg lukket