RE F O R M Gæstebudsaften #1. UDSOLGT

19 jul 2018 kl. 17:30 - 21:00

Munkeruphus, Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle


REFORM GÆSTEBUD – Design som muligt materiale for udvikling?

Hvordan fornyer og reformerer man en stolt design-nation? Det spørgsmål er afsættet for to øjenåbnende gæstebudsaftener i juli og august i anledning af den aktuelle udstilling med REFORM Designbiennale.

Denne aften består panelet af Rasmus Bækkel Fex og Jens Dan Johansen (medstiftere af RE F O R M), Claus Mølgaard (Direktør for REALLY APS og formand for Snedkernes Efterårsudstilling) samt materiale-undersøger og designer Stine Mikkelsen (udstillende RE FORM-deltager). Designer MA og design- kommunikatør Pil Bredahl vil være aftenens ordstyrer og stiller spørgsmål som ”Hvad kan vi bruge RE FORM design til?” og “Kan vi bruge og genbruge materialer til at skubbe design-industrien i en mere bæredygtig retning?”

Aftenen indledes med en tankevækkende lecture performance af Gareth Proskurine-Barnett (UK), der handler om hans bidrag til REFORM Designbiennale 2018 – læs her
Gareths talk foregår på engelsk. Resten af aftenen på dansk.

Efter panel-debat serveres dejlig sommermiddag tilberedt af Munkeruphus’ huskok Pernille Margo alt imens snakken kan fortsætte ved langbordene med udsigt til Øresund og chancen for at blive lidt klogere – sammen.

Mad: Et stykke med frisk dyrket nybrud, på et leje af tradition og lokale specialiteter.

Pris: 250 kr.
Prisen inkluderer arrangement og efterfølgende sommermiddag med kaffe og dessert.

REFORM GÆSTEBUDSAFTEN #1

Salg lukket


REFORM GÆSTEBUDSAFTEN #1 (Frivillige og Munkeruphus' Kunstvenner)

Salg lukket