Særomvisning: Mark Leckey

21 jun 2017 kl. 17:00 - 18:00

SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København


"Imponerende totalinstallation skaber psykedelisk oplevelse af en motorvejsbro i en nordengelsk industriby – og en stor historie om at leve i det 20. århundrede fortalt af eneren Mark Leckey."
Kunsten.nu

Inspireret af en motorvejsbro fra sin barndom, har den internationalt anerkendte kunstner Mark Leckey (f. 1964) produceret en totalinstallation særligt til SMK's scene for samtidskunst.

Foruden den den gigantiske fantombro, der er indhyllet i natriumlys, består Mark Leckeys totalinstallation i x-rummet også af afskallede plakater og ikke mindst et helt nyt lydværk designet specielt til rummet på SMK. Lydværket er en mellemting mellem et foredrag, et radioprogram, en autobiografisk fortælling og et DJ-set. Og det er produceret af lyd-samples fra fire årtier, liveoptagelser, historiske fakta og Leckeys egne refleksioner og tanker.

Kom helt tæt på kunstneren og installationen, når sammen med Overinspektør og seniorforsker Marianne Torp viser rundt. Efter særomvisningen byder SMK på et glas vin i Caféen. Husk fremvisning af billet.

Priser (inkl. entré og et glas vin)
Voksne: 160 kr.
Unge under 30 år: 130 kr.
Årskorthaver: 50 kr.

Bemærk: Begrænset antal billetter. Rabat på særarrangementer kun tilfalder indehaveren af årskortet. Gratis ledsager-fordelen gælder kun regulær entré og er undtaget særarrangementer.

Mark Leckey lukker 30. december 2017.

Billet

Salg lukket


Billet: Ung under 30

Salg lukket


Billet: Årskort

Salg lukket