Sebastian Klein og Kalles Store Trommeshow

28 jul 2017 kl. 12:00 - 14:00

En gratis voksen pr. betalende barn, Havnepladsen 12, 4591 Føllenslev


"Sebastian Klein har i de seneste 10 år skabt nogle af de allerbedste tv-programmer for børn. Det er blevet til mange hundrede forskellige programmer, som har fornøjet danske børn i alle aldre. Men Sebastian kan mere end tv! I Sebastians soloshow får du muligheden for at opleve ham live.

Sebastians skøre påfund, finurlige hjerne og utrolige energi gør showet til en hylende morsom oplevelse. På hidtil uset vis formår Sebastian at blande den helt rigtige cocktail af børne-tv, cirkus, dans og komik. Selv de voksne må give efter for latterkramperne, når Sebastian går amok!

Musikeren Kalle tager på Danmarks Tour for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik!

Kalle er kendt fra DR Ramasjang, hvor han i øjeblikket hitter med "Kalles Danmarks Tour" - men NU kan du opleve ham live i din by!

Kalle spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne - og til sidst kan publikum være med til at lave en hyldest sang til netop den by de befinder sig i.

Alt kan og vil ske når Kalle lander i din by!

HUSK at der er en gratis voksen ledsager for hver betalende barn!

Billet

Salg lukket