Shy shy shy // support: Stenz

08 jun 2018 kl. 20:00 - 22:00

Karens Minde Kulturhus // Pavillonen, Wagnersvej 19, 2450 København SV


///// OBS: Forsalget er slut - billetter til salg i døren /////

Siden Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard i 2014 skrev deres første sang sammen, har Shy shy shy gang på gang kreeret uhyre iørefaldende indiepop-sange med noget på hjerte. Deres synth-dominerede lyd er både moderne og nostalgisk, og teksterne reflekterer på poetisk vis over almenmenneskelige følelser og oplevelser.

Shy shy shy har spillet på klubber og festivaler i både ind- og udland såsom Roskilde Festival (DK) og MS Dockville (DE). De har fået masser af airplay på f.eks. P6 Beat, P3 og P4, og de har udgivet en rost EP (Love Songs, 2015), som Politiken beskrev som “sobert popsnedkeri med charme og en helt grundlæggende sans for appel”.

I 2017 har Shy shy shy udgivet singlerne “Beautiful Boys & Girls” samt “Making a Fool”, der har bragt bandet tilbage på radaren hos landets musikmediers læber og hos deres voksende fanskare.


Shy Shy Shy Facebook


Support:

Stenz er en ung kvinde med noget på hjertet, og netop hendes karakteristiske personlighed skinner igennem i hendes musikalske univers, der er inspireret af artister som Robyn, Kill J og The Knife, men dog helt sin eget. Hun er gået fra at producere og skrive tung dystopisk elektro, hvor hun særligt dyrkede at tage på lossepladser og sample industrielle lyde, til nu at bevæge sig selvsikkert i et bredt og fængende skandi-pop univers.

Hendes musik handler om ungdommens historier. Hendes egne historier - kampen mellem kønnene og den fucking kærlighed. Glæd jer til at opleve en kvinde med ben i næsen en gylden fremtid foran sig.


Dørene åbnes kl. 19.00 // Koncert kl. 20.00

75 kr. // medlemspris: 55 kr.

Koncerten finder sted i Sct. Hans Hospitals 120 år gamle dansepavillon, der i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En af byens mest unikke venues - fyldt med atmosfære, glemte historier i træværket og måske en hest udenfor...

Standard

Salg lukket


Medlem

Salg lukket