Log ind / Opret

Sinne Eeg - Thomas Fonnesbæk Duo, CPH Jazzfestival Nordic Wave

12 jul 2017 kl. 20:00 - 22:30

Kulturstationen Vanløse, Lindehøjen, 2720 Vanløse


Der venter publikum en stor koncertoplevelse, når Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk går på scenen ved Kulturstationen Vanløse under årets Copenhagen Jazz Festival.

De to musikere udnytter den lidt usædvanlige sammensætning bas og sang optimalt, i en sammensætning som skaber luft i musikken og dermed giver spillerum for begge musikeres store kreativitet og spontanitet. Duoens første udgivelse ”Eeg-Fonnesbæk” blev belønnet med en Danish Music Award i 2015.

Thomas Fonnesbæk er i den grad en af landets bedste bassister, der med sin virtuositet formår at skabe et spændende og medrivende, rytmisk og harmonisk grundlag for Sinne Eeg’s ligeledes virtuose sang. Mange vil sikkert kende ham fra hans samarbejder med bl.a. pianisterne Justin Kauflin, Lars Jansson og Thomas Clausen. Han har bl.a. vundet guldmedalje ved Berlingske Musikkonkurrence i 1997 og indtil 2001 været medlem af Poul Reimanns Trio som vandt 2. præmie ved European Jazzcontest i 1999 og fik en 3. plads ved Nordens Talent 1999.

Han har arbejdet sammen ned navne som Søs Fenger, Caroline Henderson, Alex Riel, Nikolai Bentzon, DR-bigband og Tivolis Bigband og mange flere.

Sinne Eeg har også modtaget af hav af priser, bl.a. Dronning Ingrids Hæderslegat, Ben Webster-Prisen, DR Jazz Prisen, Holstebro Kommunes Musikpris samt 4 gange Danish Music Award. Hun er i fuld gang med en international karriere med tounéer i bl.a. USA og Japan.

BEMÆRK INDGANG VIA LINDEHØJEN

Onsdag d. 12. juli 20.00//150 kr. inkl. gebyr

Billet

Salg lukket