Log ind / Opret

Skippertur - Sømandssange på Maribo Sø

30 jun 2016 kl. 18:30 - 20:30

Restaurant Bangs Have Maribo, Bangshavevej 23, 4930 Maribo


Den er fin med kompasset – Ta’ med den hyggelige turbåd Anemonben på den smukke Maribo Sø – med lækker skipperlabskovs og muntre sømandssange.

Sangeren og skuespilleren Christian Steffensen præsenterer sammen med klaver- og harmonikaekvilibristen Allan Andersen en herlig musikalsk sejlads medens man nyder Bangs Haves velsmagende skipperlabskovs. – Undervejs får alle lejlighed til at røre stemmerne på de omdelte maritime fællessange, meddens Steffensen og Andersen fortolker et brus af sømandssange, hvor alle er velkomne til at stemme i på de kendte toner. – Se frem til en skøn totaloplevelse med en skummende kølvandsstribe af herlige sange: Mandalay, Katinka, Nu går våren gennem Nyhavn, Admiralens vise, I en lille båd der gynger, Solskin ombord, To pilsnere i en snor, Susanne, Birgitte og Hanne m.m.fl.

Anemonens erfarne kaptajn sejler os omkring i Maribo Søs vidunderlige landskab, hvor man på turen kan indkøbe diverse våde varer.

Program:

Kl. 18.30: Ombordsigning på Anemonen ved roklubben

Kl. 18.45: De gæve søfolk byder velkommen og starter på en musiklask rejse

Kl. 19.00: Der serveres skipperlabskovs med det hele inkl. en øl eller vand. Der er selvfølgelig mulighed for at købe snaps og andet til….en sømand skal jo sejle indvendig og udvendig……

Kl. 20.30: Landgang ved roklubben

Dette hyggelige arrangement er resultatet af samarbejde mellem Bangs Have Pavillonen og Den Danske Skueplads og tilbydes i Bangs Haves regi til den gyngende pris på 275,- kr. Maribo 600 aktionærer får en VIP rabat på 50 kr., så dehar alle gode grunde til at hoppe om bord og synge med af fuld hals...

Alm. Billet

Salg lukket


Maribo 600 VIP Billet

Salg lukket