Log ind / Opret

Slow Cheese Copenhagen 2017

04 nov 2017 kl. 10:00 - 17:00

CPH FOOD SPACE, Slagtehusgade 11, 1715 København


KOM OG OPLEV CREMEN AF DANSK OG SKÅNSK OSTEPRODUKTION, NÅR SLOW FOOD FEJRER DYDERNE OM GOD, REN OG RETFÆRDIG MADPRODUKTION MED DEN 2. UDGAVE AF DANMARKS STØRSTE FESTIVAL FOR KVALITETSOSTE

Danmark er et osteland. Men vores ostekultur har længe været under pres med et betragteligt tab af diversitet som konsekvens. I 1959 var der 1.416 registrerede mejerier i Danmark. I dag er der cirka 50. Men ostekulturen vejrer atter morgenluft, og det syder og bobler i ostekar fra Gudhjem til Brønderslev. Det er værd at fejre!

For 2. år i træk indbyder Slow Food København-Nordsjælland i partnerskab med madiværksætterhuset CPH Food Space og ostekulturkampagnen Ost & ko til en hel dags oplevelse af danske og skånske håndværksoste, ostefaglige indlæg, debatter og smagninger for at vise den spirende udvikling i branchen frem for alverdens ostenørder og valleglade gastroaktivister.

Vi forventer 30-40 udstillere, heraf 20-25 osterier. Resten bliver en række udvalgte aktører med drikkevarer, brød, udstyr og diverse andet tilbehør til osteoplevelsen. Vi sætter 2 x 250 billetter til salg, som du kan købe i forsalg nu til 50 kr. per stk.- eller i døren for 75. Midt i oktober er hjemmesiden i luften med udstillerliste og uddannelses- og inspirationsprogram. Følg med på slowcheese.dk.

Vi glæder os til at se dig til efterårets største ostefest!


Slow Cheese Copenhagen 2017 arrangeres af


Entré kl. 10-13.30

Salg lukket


Entré kl. 14-17

Salg lukket


12.15-13.00 Smagning og foredrag: Øl og ost

Salg lukket


15.15-16.00 Smagning og foredrag: Råvare, håndværk og modning

Salg lukket


12.30-14.30 The Art of Natural Cheesemaking med David Asher

Salg lukket