Log ind / Opret

SØNDAGSTUR: INDRE BY - EN HISTORIE OM BÆREDYGTIGE LØSNINGER

09 apr 2017 kl. 14:00 - 15:30

Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K


Tag med og få historien om, hvorfor København igen og igen modtager priser ude i verden for sin grønne profil, cykelpolitikken, skybrudsplanen, og de gode byrum. I disse år slår København igennem som byen, hvor der er plads til at leve livet ved og i havnen, på en ny plads, eller måske på en bro i byen. Vi tager dig med en tur gennem indre by, hvor vi kigger nærmere på de bæredygtige løsninger.

På en rute fra Dansk Arkitektur Center til Israels Plads, vil vi se forskellige eksempler på de københavnske løsninger som byen er blevet så kendt for.

Hør bl.a. om en kulturinstitution, der som en af de første genanvendte vandet i havnen til nedkøling. Eller om en plads, der forvandler sig til et bassin ved skybrud. Vi skal også se nærmere på en legeplads bygget ovenpå et kommunalt kontor for renhold, og høre om hvorfor der gror græs på Nørreport stationens tag!

Turen gennem indre by giver en fin indsigt i København af i dag. Det har taget tid at nå dertil, men nu kan byen høste frugterne af års indsats med et markant fokus på livet mellem husene, medindflydelse, cyklen som primær transport for langt de fleste københavnere - for ikke at glemme det rene vand i havnen, der har givet indre by et helt nyt frirum.

Tag med og se på bæredygtige løsninger i indre by!

NB: Turen starter ved Dansk Arkitektur Center og slutter ved Isreals Plads/Torvehallerne

Billet

Salg lukket