Sund og Slank For Altid - med balance i hverdagen

11 jan 2016 kl. 17:00 - 07 mar 2016 kl. 18:30

Valby Tag, Gl. Køge Landevej 55, 5 sal, 2500 Valby


Skal du gennemføre dit NYTÅRSFORSÆT i 2016? Så kom med ud af slankehelvedet! Og SLUT for alvor frem med mislykkede slankekure. Og skab et NYT liv med overskud, mere energi og en bedre livskvalitet.

Vejen til varigt vægttab og en sundere livsstil kan være hård og synes lang. Men et professionelt skulderklap og et kærligt spark kan gøre en verden til forskel. Og det er præcis, hvad Lise Brinkman giver dig på forløbet Sund og Slank for Altid.

På godt 2 måneder og 8 kursusdage får du Lises bedste råd til at blive Sund og Slank For Altid. Og der er hverken tale om mirakelkure, Detox eller decideret faste. Nej, Lise arbejder med Sund Fornuft, hvor der er fokus på en sund udvikling indefra. Selv om sund livsstil handler om mad, mad i rette mængder, opskrifter, gode smagsoplevelser, bevægelse og motion, så handler sund livsstil om så meget mere, og alt det får du med i købet.

Lise har mere end 15 års erfaring med vægttab, sund livsstil og personlig udvikling. Hun har selv vejet 94 kg - tabt 30 kg og holdt vægten, fordi hun valgte at ændre sin livsstil. Over 1000 kursister har deltaget på livsstilsforløbene!

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil gentage succesen - med resultater, der holder! Og det vil jeg inderligt gerne, da jeg brænder for at hjælpe dig på vej mod dine livsstilsmål...

Skal det være slut med at drømme? Vil du inderligt gerne have et afbalanceret forhold til mad? Er DU for alvor klar til at tage skridtet mod et lettere og sundere liv?


Forløbet henvender sig til dig, som har udfordringer med:
• Overvægt
• Livsstilsmedicin
• Stress
• Humørsvingninger
• Overspisning
• Planlægning og struktur
• At prioritere - vælge til og fra
• Et glas eller to for meget
• En endeløs træthed.

Er du bare møg TRÆT af endeløse slankekure så meld dig til forløbet - der er KUN 12 pladser. Skal du være med på livsstilsholdet, så meld dig til, inden pladsen er taget foran næsen på dig.


Hver gang er der:
- Vejning, kropsanalyse og peptalk
- 8 temaoplæg om sund livsstil
- Visualisering og debat om de 8 temaer
- 8 ugers menuplan med sunde familievenlige opskrifter
- Smagsprøver på forskellige snack, så du begejstres til gode vaner
- Sparring og gensidig idéudveksling
- Refleksionsøvelser til hver gang
- Fællesskab // Teamspirit // Opbakning // Støtte // Kærlige spark bag i


Det handler om fællesskab, det handler om at holde fast - arbejde videre med at indarbejde nye gode vaner, eller erstatte gode vaner med endnu bedre vaner. Det handler om personlig udvikling - gå det næste skridt og bestige det næste bjerg.

Derfor kan du tilkøbe:
2 Inspirationsdage
>> Hold motivationen højt med opfølgning, vejning og sunde indspark <<

2 x Livsstilscoaching
>> Dit/dine mål er sat under lup og jeg vil coache dig til at opnå succes <<

Det gælder for alle deltagere på livsstilsforløbene også på de individuelle forløb.Annette indfriede sine tre mål på livsstilsforløbet . Allerede efter 10 uger kvittede Anette sin blodtryks- og kolesterolmedicin, som hun har taget i 12 år. Hun blev mere aktiv i sin hverdag - derudover vinkede hun farvel til 10 kg. Som bonus fandt Annette ud af, at hun har en familie, der hellere vil spise lækker, velsmagende og sund mad end alt det gamle, traditionelle hver eneste dag.


Er du tilpas træt af dig selv og din YO YO vægt?

Ønsker du at slutte fred med mislykkede slankekure?


Få de ekstraordinære redskaber til den livsstil du drømmer om på mit 8 ugers forløb, hvor du har fokus på dig, din krop og dine behov - ikke alle andres!

Jeg har været der selv! Jeg har både prøvet at være for tynd og for tyk. På blot 5 måneder gik jeg fra 52 - 94 kg. Vildt, men ikke desto mindre sandt. I dag vejer jeg 62 kg +/- og har haft en stabil vægt og livsstil i 15 år. Jeg ved, hvor svært det kan være at bryde ud af den uhensigtsmæssige spiral, hvor overvægt, manglende energi, overspisning med mere kan blive en konsekvens af ens vaner, handlinger og udefra kommende påvirkninger.

Jeg er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed og køkkenleder. Er certificeret sportstrainer og NLP Business Practitioner. Derudover er jeg instruktør i Pilates, BikeFit, Cirkeltræning, Reformer, Vandaerobic, Vandtilvænning og Svømning.

Pris
8 kursusgange fra den 11. januar til den 7. marts kr. 2.998,- (JULE TILBUD) 2.498,-
Vi mødes ca. hver mandag kl. 17.00 - 18.30.

Hold dig selv i ørene med opfølgning 4 gange om året

2 timers sundhedscoaching - vi ses 1 gang i kvartalet (normalpris pr. gang kr. 650,-)
2 opfølgningsdage med sundhedsoplæg, vejning, hygge og lækre snacks. (Normal pris pr. gang 150,-)
I alt kr. 1200,-

Sted
Gl. Køge Landevej 55, 5 sal, 2500 Valby

Undervisningslokaliteterne ligger mellem de to S-togs-stationer (Valby og Ny Ellebjerg).
Der er gode parkeringsmuligheder. 2 timers Gratis parkering i gården.


2 måneders forløb - 8 mødegange

Salg lukket


2 sundhedscoaching + 2 opfølgninger

Salg lukket