Suzanne Humphries i Århus

21 nov 2015 kl. 17:30 - 21:00

Godsbanen (Kedlen), Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus


Suzanne Humphries, læge og forfatter til bogen Dissolving illusions om den skjulte vaccinehistorie, forelæser om det, vi aldrig bliver fortalt - med udgangspunkt i mæslinger, manipulation og myter om flokimmunitet. Få belyst forskning og fakta - og få svar på dine spørgsmål om vaccination i en fyldig spørgetime efter forelæsningen.

Dr. Suzanne Humphries er en af de mest markante stemmer indenfor den vaccinekritiske forskning i dag. Hun er læge med speciale i intern medicin og nefrologi og virkede i mange år som sådan i det amerikanske hospitalsvæsen, som hun endte med at forlade på grund af fundamental uenighed i den eskalerende vaccinationspolitik, der førtes og føres. Hun har siden 2011 været fuldtidsbeskæftiget med at afdække forskning i vaccinationer. Hun er den ene af to forfattere til Bogen "Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History" (som er skrevet i samarbejde med Roman Bystrianyk), bogen oversættes i skrivende stund til dansk.

Forelæsningen foregår på engelsk.

Læs mere på https://www.facebook.com/suzannehumphriesidanmark

Betalingsparkering langs hallerne.

Indgang via 3A (fortsæt ligeud, gennem foyeren og find ”Kedlen” på højre hånd længst fremme – eller vælg indgang 3C, drej til venstre og find ”Kedlen” umiddelbart efter ”Remisen”).

Offentlig transport til Godsbanen: Der kører adskillige busser tæt på Godsbanen, bl.a. til Mølleparken, Thorvaldsensgade og Park Allé.

Se endvidere for praktisk info om godsbanen på http://godsbanen.dk/om-godsbanen/praktisk/

Entrébillet

Salg lukket