TAG Heuer – The history of watches & racing

06 okt 2017 kl. 17:00 - 07 okt 2017 kl. 15:00

Pakhus 11, Dampfærgevej 2, 2100 København


Oplev en unik udstilling af TAG Heuers historiske modeller

For første gang nogensinde inviterer TAG Heuer til en spektakulær udstilling, der giver indblik i deres 157 års lange historie og i særdeleshed deres involvering i motorsport.

TAG Heuer har været involveret i motorsport siden 1933, hvor det første Autavia så dagens lys. Dengang var Autavia en måleenhed til instrumentbræt der kunne måle hastighed til biler og fly og Heuer var en lille ur producent med kun 30 medarbejdere, der specialiserede sig i mekaniske kronografer. Meget er sket siden da og på denne unikke udstilling får du mulighed for at opleve udviklingen årti for årti.

Til denne udstilling er der lånt unikke vintage ure fra private samlere og TAG Heuers eget museum i Schweiz, hvilket tilbyder en unik mulighed for at fremvise et særdeles spektakulært udvalg af historiske modeller fra TAG Heuers imponerende historie. Der vil være rig mulighed for at opleve alle de kendte vintage modeller som den ikoniske Monaco og et udvalg at sjældne Carrera modeller der er fundamentet af hvad TAG Heuer er i dag.

Du vil under udstillingen have mulighed for at møde ur ekspert Kristian Haagen, der vil dele ud af sin store viden. Desuden deltager Autavia-samler og entusiast Peter Møller, der vil fortælle om sin store passion for Autavia-modellerne.

Sammen med de flotte vintage ure vil der være udstillet eksklusive biler fra samme årgange som urene, der vil derfor være rig mulighed for at tilfredsstille både ur og bilentusiaster.

Udstillingen finder sted i i Pakhus 11 på Østerbro/København d. 6 (kun for inviterede) og 7. oktober

Entrébillet til lørdag kl 11-13

Salg lukket


Entrébillet til lørdag kl 13-15

Salg lukket