Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh - Borup på Midtsjælland

06 apr 2018 kl. 20:00 - 22:00

Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup


Kulturforeningen i Skovbo, KIS, blænder fredag den 6. april op for en spændende og stemningsfuld koncert med 3 gode danske musikere, Jan Kaspersen, Peter Vuust og Kristian Fogh, som vil præsentere den amerikanske sing-and-song-writer James Taylor.

James Taylor er en stor amerikansk sing-and song-writer. Han fik sit gennembrud i 1970 og er stadig meget koncertaktiv ikke mindst med sit ”one-man-band”, som har en stor fanskare i USA.

På verdens-scenen har særligt et par numre som ”Shower the People” og ”Fire and Rain” vist sin styrke som meget poetiske og melodiske, visende hans evne til at beskrive folks følelser. Hans fortolkning af Carole Kings ”You´ve got a friend” har placeret ham blandt store sangere i USA.

En fælles kærlighed til James Taylors musik har ført de 3 danske musikere sammen i ønsket om at dykke ned i hans store sangkatalog og formidle det til det danske publikum. Det er 3 musikere, som har bevæget sig rundt i pop- og jazz-miljøet i flere år.

Musikerne er ingen ringere end Jan Kaspersen på vokal, guitar. Han har i en lille menneskealder været Jette Torps kapelmester, men han har også turneret med Alberte Winding, Bruce Guthro, Marting Brygman, Lis Sørensen og Mek Pek Partyband. Han har indspillet 3 soloplader.

Peter Vuust, på kontrabas og kor, har p.t. udgivet 6 soloplader med sin egen trio og bl.a. Veronica Mortensen. Peter Vuust er i sit daglige virke en estimeret hjerneforsker med en nylig bogudgivelse bag sig (”Musik på hjernen”). Han har spillet og turneret med Steffen Brandt, Poul Dissing, Sinne Eeg, Søs Fenger, Mads Langer og Bobo Moreno.

Trioens pianist er Kristian Fogh, som spiller p.t. med i Lars Lilholt Band og med Mike Andersen. Han har desuden spillet og turneret med Bruce Guthro, Lars HUG, Peter Belli, Peter A.G., Poul Krebs og Michael Falch

Aftenen starter med en middag kl. 18.30 fra Restaurant Il Gusto i Borup. Koncerten begynder kl. 20.00

Billetpris for koncerten er 125,- kr. Spisebillet og koncertbillet er 250,- kr. Medlemsrabat på koncertbillet: 25,- kr.

Bestilling af medlemsbilletter for medlemmer af Kulturforeningen i Skovbo på info@kulturis.dk

Sidste frist for køb af spisebillet var onsdag den 4. april.

Det er stadig muligt at købe koncertbilletter til koncerten kl. 20, men ikke spisebilletter.

Der vil også kunne købes koncertbilletter til koncerten kl. 20 ved døren.

Billet

Salg lukket


Billet

Salg lukket