Temaaftener med opstillinger tirsdage kl 17-21.30

01 aug 2016 kl. 00:00 - 01 jan 2017 kl. 00:00

Studio Mindfulness, Struenseegade 13A, 1 sal, 2200 København N


Velkommen til temaaftener med opstillinger.

Tidspunkter

 • Tirsdage kl 17- 21.30

Pris

 • 250 kr

Datoer for temaer:

 • 6/9: MOR
  Temaet mor er nok det vigtigste tema, når vi laver opstillinger - og i det hele taget i udviklingspsykologien. Mor var hende, som bar os livmoderen, gav os vores grundlæggende nervesystem og fødte os. Hun var ofte den første som passede på os og gav os omsorg. Hun havde sin families historier, livstemaer og mønstre bag sig – som hun mødte os og prægede vores liv med.

 • 4/10: FAR
  Temaet far er et vigtigt tema i opstillinger – og i det hele taget i udviklingspsykologien. Far kom ofte senere på banen efter graviditeten, fødslen og amning og kom oftest senere på banen. Vores forhold til far afhang af hans selvværd og hans forhold til vores mor. Han havde sin families historier, livstemaer og mønstre bag sig – som han mødte os og prægede vores liv med.

 • 1/11: BOLIG
  Boligen, hvor vi bor eller hvor vi gerne vil bo afspejler indre psykiske og energetiske dynamikker i os. Vores tilgang til vores bolig afspejler også historier, livstemaer og mønstre, som vi har taget over fra vores familier og bærer i os. Ved at arbejde med opstillinger kan vi slippe boliger, som ikke er gavnlige for os og nærme os bolig som er sunde, beskyttende og nærende for os.

 • 29/11: SAMFUND, POLITIK OG HANDLING
  Hvordan foreholder vi os til samfundet, politik og handling? Er vi vokset op med ikke at foreholde os til emnet eller har vi vokset op med en viden og engagement til emnet?
  Til denne opstillingsaftenen vil vi se de dybere psykiske dynamikker, som er i os i forhold til det samfund, vi har nu og det som vi inderst inde ønsker os. Vi vil se på hvilken handling vi kan gøre for at føre samfundet i den retning. Vi vil se på de indre psykiske og energetiske dynamikker i os, som støtter den bevægelse og hvad hindrer denne bevægelse.

 • 10/1: ARBEJDE Arbejdet, som vi har eller ikke har afspejler indre psykiske og energetiske dynamikker i os. Vores tilgang til vores arbejde afspejler historier, livstemaer og mønstre, som vi har taget over fra vores familier og bærer i os. Ved at arbejde med opstillinger kan vi slippe arbejde, som ikke er gavnlige for os og nærme os arbejdet som er sundt, givende og nærende for os

Workshop
Du vil i løbet af aftenen sammen med de andre deltagere gå på opdagelse i aftenens tema og dens mange facetter i delinger, øvelser og opstillinger - og til sidst få din egen miniopstilling på temaet. Her vil du kunne få nye og vigtige erkendelser, som kan stå alene eller du kan senere vælge at gå dybere med en personlig dybdegående opstilling.

Hvis du ikke har prøvet at være med i en opstillinger før, er der en god mulighed for at lære opstillingsmetoden at kende her.

Workshopholder
Helgi Breiner arbejder til dagligt som familieopstiller, terapeut, coach og mentor i sit lokale på Nørrebro i København. Han har både individuelle forløb og gruppeforløb. Helgi har forskellige uddannelser bag sig: først og fremmest som familie - og organisationsopstiller, senere coach, mindfulnessinstruktør og – mentor og gruppefacilitator. Men han er også i gang med at videreuddanner sig til psykoterapeut. Udover det har han gået til mange kurser og workshops. Helgi har en lang erfaring og succes i at lede grupper og at støtte mennesker til at folde deres liv og drømme ud.

Har du spørgsmål - ring eller skriv til 41 277 166 eller info@helgibreiner.dk

Tema: MOR 6/9

Salg lukket


Tema: FAR 4/10

Salg lukket


Tema: Bolig 1/11

Salg lukket


Tema: Samfund, politik og handling 29/11

Salg lukket