Til salon hos Friederike Brun

14 jun 2018 kl. 17:30 - 19:30

Bakkehusmuseet, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg


Det er en lun sommeraften. Selskabets salonværtinde Friederike Brun er lige trukket ind i de tilstødende lokaler, hvor datteren Ida Brun opfører sin berømte attitude-dans...

"...her lever de muntert og prægtigt, i virkeligheden enkelt, som jeg holder af det. Et par gange om ugen er der bal. eller diner, eller koncert og hver dag er det bedste selskab og alt sammen uden jeg går ud af min dør!" Citat, fru Bruns "platoniske" ven Carl Victor von Bonstetten om livet på Sophienholm, hvor Friederike Brun residerede.

I løbet af aftenen, skal vi høre skuespiller Maibritt Saerens læse højt fra Friederike Bruns tekster, og høre om og smage på 1800-tallets mad.Arrangementet finder sted i forbindelse med museets sommerudstilling "Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen".

Billetterne koster kr. 175,- og inkluderer smagsprøver med tilhørende drikkevarer. Ønskes der yderligere drikkevarer, skal disse tilkøbes.

Arrangementet er et ud af syv arrangementer i forbindelse med museets sommerudstilling "Til Bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen".

Til salon på Sopienholm

Salg lukket