Log ind / Opret

Trylleslottet - 2 dages magisk skoleophold

03 jun 2017 kl. 09:00 - 04 jun 2017 kl. 19:00

Trylleslottet, Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet


Den 3. juni 2017 kl. 9.00 åbner Trylleslottet Brogg sine døre, når elever i alderen 11 til 17 år indtager skolen i 2 magiske dage.

Du vil blive optaget i en af de 5 kollegier på skolen: Baltazar, Roar, Oluf, Gunhild eller Gro.

Du vil sammen med dine medelever blandt andet modtage undervisning i mytologiske væsener, magiske drikke, flyvning (herunder Quidditchundervisning), skolens historie, nordisk mytologi, botanik, magi i teori og praksis, ånder og dæmoner, astronomi og meget mere. Skolen har naturligvis også sine egne Quidditchturneringer, som andre kendte troldmandsskoler. Udvælgelse til disse sker af holdkaptajner fra alle 5 kollegier.

Alle elever modtager efter endt ophold et bevis på deltagelse af undervisning.

Opholdet inkluderer kost, samt overnatning i telt på slottets grønne arealer, sammen med dine kollegiekammerater. Du skal derfor selv medbringe sovepose, liggeunderlag, toiletartikler og godt tøj til al slags vejr. Derudover vil du modtage en kappe med farven fra dit kollegie, samt en tryllestav. Disse er dog kun til låns og skal afleveres igen ved scenariets afslutning.

Trylleslottet er et rollespilsscenarie - Det vil sige at hver deltager har en rolle. Scenariet og den karakter man spiller har nogle rammer som man skal holde sig inden for og derudover er der plads til at lade fantasten få frit løb.
Har du ikke rollespilserfaring, så fortvivl ikke, da vi tilpasser alle roller til den enkelte spiller, således at både uerfarne og erfarne rollespillere kan få noget ud af scenariet.

Slottet udsender senere på sommeren et spørgeskema, så vi med din hjælp kan finde en rolle som passer til netop dine evner og ønsker.

Kollegiepladser bliver på magisk vis fordelt af staben, men vi bestræber os naturligvis på, at opfylde alles ønsker.


Vi glæder os til at se dig på Trylleslottet og har du spørgsmål eller vil vide mere, så tjek vores hjemmeside www.trylleslottet.dk eller følg os på www.facebook.com/trylleslottet - disse bliver løbende opdateret.

Med venlig hilsen

Staben

Billet

Salg lukket