Tween arrangement

21 maj 2017 kl. 10:00 - 14:30

Skolerne i Boserup, Boserupvej 100, 4000 Roskilde


BILLETSALG STARTER DEN 31. MARTS 2017

Adoption & Samfund, LF, Hovedstaden, København, Midt- og Vestsjælland og Sydsjælland afholder fælles klatrearrangement for Tweens (børn i alderen 9-13/14 år) & foredrag for forældrene med temaet:

”Forstå din Tween – hverdagens udfordringer i alderen midt imellem barndom og ungdom”

Søndag den 21. maj 2017 fra kl. 10-14:30 på Skolerne i Boserup, Boserupvej 100, 4000 Roskilde

Se invitationen her: http://adoption.dk/aogssys/wp-content/uploads/2017/03/Invitation-til-klatrearrangement-for-Tweens-og-foredrag-for-forældre-21.5.2017.pdf

Praktiske oplysninger vedr. billetkøb:
Alle familier bedes oplyse deres medlemsnr.

Medlemsnr. står på den invitation, der er sendt ud enten som nyhedsbrev (fra LF Hovedstaden) eller på den invitation, der sendes ud pr. mail, til de af medlemmerne i Hovedstaden, København, Midt-og Vestsjælland samt Sydsjælland, som vi har en aktiv mailadresse på.
Har man ikke modtaget en mail, er det fordi foreningen ikke har en aktiv mailadresse på jer. Medlemsnr. kan da findes enten bag på et gl. medlemsblad eller på PBS-oversigt/girokort.

Bemærk: Vi skal have oplyst navn og alder på alle børn, idet de får påsat en label på deres trøje med deres navn, alder og bynavn, som skal bæres under arrangementet.

Evt. aflysning:

Såfremt vi mod forventning ikke modtager nok tilmeldinger tilbagebetales deltagergebyret til jeres konto, så derfor skal vi have oplyst jeres kontonr.
BEMÆRK – vi har desværre ikke mulighed for at tilbagebetale via Mobilpay.

Billet barn

Salg lukket


Billet voksen

Salg lukket


Billet støtteperson (over 15 år)

Salg lukket