Udsolgt - Gratis demo - Hypnose som terapi og underholdning

09 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Livsglædecentret, Brøndvejen 5, 4621 Gadstrup


Denne aften er udsolgt, men der bliver endnu en aften med demonstration af hypnose tirsdag d. 20. november - billetsalget åbner snart

Velkommen til demonstration af hypnose og hypnose. Hypnose er i bund og grund kun en ting, men kan bruges i forskellige sammenhænge og med forskelligt formål - Jeg arbejder både med hypnose som terapi og med hypnose som ren underholdning, hvilket er 2 helt forskellige måder at arbejde på.


På denne aften vil du få et indblik i, hvad hypnose er, og at sind og krop måske hænger meget mere sammen end du tror. Du vil på både sjov, underholdende og terapeutisk vis opleve, hvordan sind og krop påvirker hinanden gensidigt, og hvordan hypnose på kort tid kan skabe positive forandringer i måske dit liv.
Aftenen vil være en kombination af information omkring hypnose, små øvelser til publikum og demo af både terapi og show, som er hypnose med to forskellige formål.

Det er jo aldrig helt til at vide, hvor man kommer hen sådan en aften, men jeg kan garantere, at du vil få nogle aha-oplevelser med dig hjem.
Det er gratis at deltage, og reservation af plads kan ske her på på billetto.dk. Vel mødt til en sjov, informativ og måske anderledes spændende aften.


Jeg gør opmærksom på, at denne aften vil blive videofilmet, og at det filmede vil blive brugt i forhold til PR og hjemmeside

Du kan læse mere om Stephanie Bergquist på sb-hypnose.dk

Gratis

Salg lukket