UDSOLGT - Hypnose demo - Hypnose som terapi og underholdning

22 aug 2018 kl. 19:00 - 21:00

Stephanie Bergquist, Akacie Torvet 3, 3520 Farum


Velkommen til demonstration af hypnose og hypnose. Hypnose er i bund og grund kun en ting, men kan bruges i forskellige sammenhænge og med forskelligt formål - Jeg arbejder med hypnose som terapi og med hypnose som ren underholdning. På denne aften vil du få et indblik i, hvad hypnose er, og at sind og krop måske hænger meget mere sammen end du tror. Du vil på både sjov, underholdende og terapeutisk vis opleve, hvordan sind og krop påvirker hinanden gensidigt, og hvordan hypnose på kort tid kan skabe positive forandringer i måske dit liv. Aftenen vil være en kombination af information omkring hypnose, små øvelser til publikum og demo af både terapi og show, hvilket er to forskellige ting med to forskellige formål.


Det er jo aldrig helt til at vide, hvor man kommer hen sådan en aften, men jeg kan garantere, at du vil få nogle aha-oplevelser med dig hjem.


Det vil være gratis at deltage, og der vil være max. 25 pladser, så derfor er det vigtigt at du tilmelder dig. Vel mødt til en sjov, informativ og måske anderledes spændende aften.

Jeg gør opmærksom på, at denne aften vil blive videofilmet, og at det filmede vil blive brugt i forhold til PR og hjemmeside

Jeg glæder mig til at se dig

Stephanie Bergquist

www.joy-of-spirit.dk og www.careNcure.dk

Hypno Demo Farum

Salg lukket