Weekendkursus i familieopstillinger i foråret - København

02 maj 2015 kl. 12:00 - 03 maj 2015 kl. 16:00

Struenseegade 13A, 1. sal, 2200 København N


Velkommen til opstillinger her til foråret.

Datoerne for weekenderne er følgende:

7/2-8/2

7/3-8/3

4/4-5/4 (i påsken) -

2/5-3/5

Alle dage kl 12- ca 16

STED: Struenseegade 13A, 1. sal, 2200 København N. Ind i gården og så til venstre

INDLEDNING

Familieopstilling er en forløsende metode, der er velegnet til at heale transgenerationelle traumer. En forløsende metode, der kan ændre grundlæggende mønstre i vores liv og skabe forståelse og forløsning.

HVAD LÆNGES DU EFTER?

Det har vist sig, at mange af de ting, som vi har med os fra vores slægt (om vi kan lide dem eller ej) sætter sit præg på det liv, vi har i dag. Det kan være:

- et arbejdsliv, et studie, hvor der er balance mellem indre kald og penge og økonomi.

- et bedre forhold til din oprindelsesfamilie - fx mor, far, søskende

- bedre relationer på arbejdsplads eller forhold til chef

- et kærlighedsforhold eller et seksuelt forhold - hvor det måske er vigtigt at dele dagligdagen eller måske et livsprojekt eller udviklingsvej sammen med

HVAD ER FAMILIEOPSTILLING?

Hvad var din "rolle" i vores oprindelsesfamilie?

- var du det "sorte får"?

- var du "familiens smiley", som gjorde alle glade?

- var du den sjove?

-var det den kloge?

Tanken bag familieopstillingen er, at hvis du fx var "det sorte får" i din oprindelsesfamilie, vil du tage rollen med dig i alle livets forhold fx parforhold, i relationer, på arbejdspladser, position i samfundet. Det gør vi - og tiltrækker. Nogle af os indfinder os med de(n) rolle(r) - andre af os, ønsker at gøre os fri af rollerne og leve et liv, som vores sjæl kalder i os.

Hvad var din rolle i din oprindelsesfamilie? Og hvad var de andres?

Der er ikke noget colgate-smile-terapi. Dette er en langsom, forsonende og forvandlende terapi, som kommer indefra når der er et nænsomt og mindfuldt rum til det.

HVEM ER HELGI BREINER?

Helgi Breiner faciliterer opstillingerne. Helgi har en baggrund som musiker, men har i de sidste mange år arbejdet med selvudvikling, terapi og grupper. Han har lokale i København og Odense, hvor han laver 1 til 1 terapi og livsrådgivning, grupper og workshops.

Helgi har en mandegruppetræning bag sig, en uddannelse som Familie - og Organisationsopstiller og senest en uddannelse som workshopleder og gruppefacilitator. Han uddanner sig videre som mindfulnesstræner og -mentor og til psykoterapeut.

Se mere om Helgi Breiner og følg med på hans aktiviteter på: https://www.facebook.com/pages/Helgi-Breiner-Find-det-liv-som-kalder-på-dig-København/561750600623742?fref=ts

7-8. februar

Salg lukket


7-8. marts

Salg lukket


4-5. april

Salg lukket


2-3. maj

Salg lukket