Youngblood Brass Band (US) - få billetter

04 sep 2018 kl. 20:00 - 22:00

Alice, Nørre Allé 7, 2200 København


Dørene åbner kl. 19.00

Det 10 mand høje orkester, Youngblood Brass Band, er tilbage med deres forunderlige punk-udskejelser i en blanding af hornmusik og hiphop

Selv kalder Youngblood deres musik for riot brass.

Med udgangspunkt i hornmusikken fra New Orleans’ store ensembler, har Youngblood skabt en helt unik lyd, der kombinerer New Orleans-lyden med hiphop og groovy funk, samt punkens udogmatiske og energiske tilgang til musikken.

Deres unikke blandinger har givet dem en velfortjent kultstatus. De har formået at finde en position, hvor de bliver hyldet, ikke kun på hiphop- og punkscenen, men også traditionelle hornmusikere anerkender og priser deres innovative greb.

Igennem to årtier har de turneret, undervist på musik- og kunstskoler og samarbejdet med hiphop personligheder som Questlove (The Roots) og Talib Kweli. Det er også blevet til flere besøg i Danmark.

På både Roskilde Festival og Distortion viste det punkede hornorkester, at de lever op til deres rygte som et fænomenalt live ensemble. Med en utrolig energi, kommer de ud over scenen, når de i legende samspil bevæger sig gennem soul, funk, jazz, hiphop og punk.

Det fik man også at mærke, da bandet indtog Global med en bragende udsolgt koncert i 2016. Nu vender de tilbage til Nørre Allé med deres betagende energi. Glæd dig!

Standard

Salg lukket