YOUTH IN BLUE: Støttekoncert for Gadejuristen

24 feb 2018 kl. 20:00 - 22:30

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København


Skyd året i gang med musik - og med en håndsrækning til dem, der har det svært.
Den københavnske indiefolk duo YOUTH IN BLUE giver støttekoncert for organisationen GADEJURISTEN.

Indtægterne ved billetsalget går ubeskåret til Gadejuristens arbejde.

PROGRAM
20.00: Dørene åbnes
20.30: Support: FLECK
21.15: YOUTH IN BLUE
22.15: Tak for i aften og tak for støtten ♥

OM GADEJURISTEN
Gadejuristen, stiftet i 1999 er en privat organisation, der yder udgående retshjælp og andre former for støtte til og for udsatte mennesker.

Den primære målgruppe er personer med stoferfaring og/eller udsatte for stofstigma. En gruppe mennesker som også er massivt kriminaliserede. Dertil kommer hjemløse, gadesexsælgere og sindslidende.

Læs mere på http://www.gadejuristen.dk/

OM YOUTH IN BLUE
Youth in Blue er et samarbejde mellem guitarist/sangskriver “Echo Me” og sangskriver/sanger “Amourose”.

Som duo er deres lyd umiddelbar og uprætentiøs. Det er dyb og smuk folk/pop, som låner fra både 60-70er feelgood pop og dyster Leonard Cohen mørke.

Deres debut EP#1 udkom i 2016 og sangene kredser omkring kærligheden mennesker imellem. Den ungdommelige flyvske forelskelse bliver skildret, men også de tragiske aspekter, når en ven eller et familiemedlem forlader livet og sine nærmeste.

OM FLECK

I et musikalsk univers hvor pop, country, folk og americana krydser hinanden som strejfende kometer, finder man FLECK. Med personlige skildringer om livets oplevelser på godt og ondt, rækker sangene ud efter det højtravende og storladne, men finder også vej til det minimalisme og skrøbelige. FLECK ep-debuterer i første halvdel af 2018. Denne aften kan FLECK opleves i en simpel og nærværende besætning bestående af sin stemme og sin akustiske guitar.Støtte til Gadejuristen

Salg lukket