Log ind / Opret

Foredrag og smagning af sake Kun-shu

26 jan 2017 kl. 19:00 - 21:00

Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K


Foredrag og smagning af sake Kun-shu er til dig, der ønsker at få udvidet din horisont med gastronomiske oplevelser. Til foredraget taler jeg om hvilke sake, der smager bedst indenfor kategorien Kun-shu. Dertil bliver du præsenteret for hvilken sake der passer bedst til sushi.

Hvem henvender foredraget sig til?

Foredraget om sake er til dig, der:

– har lyst til at lærer mere om denne velsmagende japanske drik.
– aldrig har smagt sake før.

Foredraget er også til dig, der:

– der ønsker at lærer om de forskellige typer af parfumeret sake indenfor kategorien Kun-shu.
– aldrig har serveret sake til sushi og andre måltider.
– længes efter at overraske venner eller familie nye smagsoplevelser.

Hvad lærer du på foredraget?

Du lærer om

– Japan og sake, og hvad sake er.
– de forskellige saketyper, der findes indenfor kategorien Kun-shu.
– de rissorter der bruges til sake.
– den mest anvendte brygningsmetode til disse typer sake.
– hvordan sake bliver serveret på bedst måde.

Hvad får du ud af foredraget?

Du får

– kendskab til, hvorfor sake inddeles i kategorier.
– en viden om sake indenfor kategorien Kun-shu.
– indsigt i udvalgte saketyper.
– viden, hvad der adskiller de forskellige saketyper fra hinanden.
– hemmeligheden bag, hvad du skal kigge efter, når du køber sake indenfor kategorien Kun-shu.

Under foredraget afholdes smagning af 3 forskellige velsmagende sake af forskellige kvaliteter.

Pris

Alt i alt får du et 2-timers fascinerende foredrag om unikke og eksklusive sake indenfor kategorien Kunshu, der afholdes af Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher. Din pris for foredraget og velsmagende smagning er KUN 375 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Onsdag den 26. januar 2017 kl. 19.00-20.00 på Klinikudlejning, lokale 103, Nørregade 41, 1165 København K.
Tilmeldingsfrist: Fredag den 20. januar 2017
Pris per deltager 375 kr.

Der er begrænset antal pladser. Først til mølle!

Alle priser er inkl. moms

Er du interesseret i et foredrag eller har spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail til info@sakana.dk.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer: Restaurant Geranium, Hugo Boss Nordics, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Billet

Salg lukket