Sushirulle (kaburimaki) kursus for øvede
Sushirulle (kaburimaki) kursus for øvede
Ort
Datum
Beschreibung
Lær at sammensætte og lave kaburimaki, som japanske sushikokke gør det i Tokyo.
Perfekte sushiruller med tilbehør uden på rullen, også kalder kaburimaki, er ikke det nemmeste lave. Hele smagsoplevelsen afhænger af, at der skabes en harmonisk balance mellem fyldet inden i rullen og tilbehøret uden på rullen. Det ene må ikke overdøve det andet.
Der er mange forskellige trin, du skal igennem for at lave den perfekte kaburimaki, og dine knivteknikker bliver udfordret. Jeg vejleder og viser dig, hvordan du laver velsmagende kaburimaki, som også er en fryd for øjet.
Hvad lærer du på kurset?
Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk kaburimaki ruller og europæiske kaburimaki ruller.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr til kaburimaki hos en fiskehandler.
Du arbejder med flere forskellige skæreteknikker til, at preppe grøntsager og fisk til selve fyldet og tilbehøret uden på rullen.
Du arbejder med forskellige japanske skæreteknikker til, at skærer silkebløde fiskeskiver i en ensartet størrelse, så de egner sig til at beklæde sushirullen.
Du lærer at bruge forskellige håndteknikker til, at lave velsmagende og aromatisk kaburimaki ruller.
Trin for trin lærer du at lave 2 forskellige kaburimaki ruller.
Hvad får du?
2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave 2 forskellige kaburimaki ruller.
I alt 16 stykker sushi, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.
Om instruktøren
Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.
Om holdet
Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.
Pris
665 kr. per person.
Hvor og hvornår?
Søndag den 2. september 2018 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 28. august 2018.
Faglige resultater
I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Referencer:
Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.
Der kan købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher
Referencer:
Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.
Veranstalter
Eventsort
Nose2Tail Meatpacker, Flæsketorvet 13A, 1714 København V
FAQ
-
Ich habe mein Ticket nicht per Mail erhalten. Was soll ich tun?
Das erste was zu tun ist, ist dein Spam/Junk Filter und deine Inbox zu überprüfen. Deine Tickets wurden als Anhang verschickt und können von manchen Email-Diensten als Spam markiert werden. Alternativ kannst du deine Tickets immer in deinem Billetto-Account finden, welcher über einen Browser oder die Billetto-App verfügbar ist. Für mehr Hilfe damit, hier lesen.
-
Ich möchte meine Tickets stornieren und eine Erstattung erhalten. Was soll ich tun?
Die Genehmigung einer Erstattung erfolgt ausschließlich durch Beurteilung des Veranstalters. Du solltest sie kontaktieren, um herauszufinden welche Möglichkeiten dir zur Verfügung stehen. Um dich mit einem Eventveranstalter in Verbindung zu setzen, antworte einfach auf die Bestätigungsemail oder nutze das "Veranstalter kontaktieren" Formular auf ihrem Profil. Für mehr Hilfe damit, hier lesen.
-
Ich habe mich auf der Warteliste registriert, was passiert nun?
Falls mehr Tickets verfügbar werden, wirst du benachrichtigt (per Email), sowie andere der Liste beigetreten sind. Käufe finden auf einer First-come-first-serve Basis statt. Für mehr Information, hier lesen.
-
Wo finde ich den Link zu einem Online-Event?
Sieh auf der Bestätigungsseite oder in deiner Bestätigungsmail nach. Normalerweise teilt der Veranstalter die Details in der Bestätigungsmail mit oder er könnte dir eine Follow-up-Mail mit einem Link zum Online-Event zukommen lassen. Du könntest eventuell auch die Eventbeschreibung aus Billetto durchlesen, wo Veranstalter beschreiben sollten,wie man dem Event online beitritt. Für mehr Info, hier lesen.
-
Was ist Erstattungsschutz und wieso brauche ich ihn?
Erstattungsschutz sichert dich ab, falls unvorhergesehene und unumgängliche Umstände dich daran hindern, am Event teilzunehmen. Für mehr Info, hier lesen.
Sushirulle (kaburimaki) kursus for øvede
Ab 665,00 DKK