Online billetsystem til dit event

Hvordan finder du det rette billetsystem? Vælg det rette billetsystem, der opfylder dine behov - om det så er digitalisering af begivenheder eller nå et større publikum. Denne artikel guider dig i at finde det.

Hvordan finder du det rette billetsystem?

At finde det rette billetsystem handler ikke kun om hvordan du kommer frem til et, men også hvad et godt billetsystem bør tilbyde sine kunder. Lige meget om du ønsker at digitalisere organiseringen af dine begivenheder eller om du søger et billetsystem, som kan hjælpe dig med at nå ud til et større publikum, så kan du finde svar i denne artikel hvordan du kan finde det.


Hvad er et online billetsystem?

Først og fremmest er det vigtigt at forklare hvad et online billetsystem overhovedet er. Det drejer sig om den bro, der baner vejen for de personer, som allerede har interesse i dit event eller som kan blive interesserede i din begivenhed, helt frem til din dør. Med andre ord er det en online løsning til at udbyde gratis billetter eller billetter med fastsat pris til nye og gamle kunder.


Hvorfor bruge et billetsystem?

Lige meget om dit event er gratis eller med betaling, så afhænger succes af begivenheder altid af den rette organisering. Der er mange event-organisere, som tyer til et billetsystem, for at undgå at skulle arbejde med registreringer via e-mail, Google formularer eller excel-ark, som er svære både at finde hoved og hale i. Med det online billetsystem sparer du også tid i døren, hvor det ikke længere er nødvendigt at du bliver stresset af at tjekke gæstelisten, mens køen bliver længere og længere.


Ud over at gøre det nemmere for dig selv, så er et online billetsystem også ti gange nemmere for kunderne, der søger et sted hvor de kan få sine billetter nemt og hurtigt via computer, tablet eller mobilen. Det gælder både når de skal købe billetterne og når billetterne tages i brug.


Et godt online billetsystem er nemlig miljøvenligt og tillader organisering af events uden at flere hundrede eller tusinde billetter behøver at blive printet ud. Med et godt billetsystem kan du klare det hele på mobilen via en QR-kode eller en stregkode. Dette hjælper også med at sikre at der ikke er flere personer, som forsøger at komme ind på samme billet.


Det skal du være opmærksom på når du vælger billetsystem

Der er mange forskellige billetsystemer at vælge imellem og derfor anbefaler vi at følge følgende gode råd til når du skal vælge det billetsystem, som du gerne vil arbejde med fremover.


1. Er sikkerheden i top?

Vi hører tit og ofte i medierne om informationslækage af fortrolige oplysninger. Derfor er det vigtigt for såvel arrangører som billetkøbere at kunne stole på sikkerheden hos det gældende online billetsystem. Dette gælder især i forhold til betaling og hos fx Billetto er betalingsoplysninger altid sikrede 100 %, da alle betalingspartnere på siden overholder PCI Data Security Standard (PCI DSS).


2. Stort udvalg af betalingsmetoder

Når det kommer til salg skal det naturligvis altid være nemt for købere at kunne betale for det de ønsker at købe, som i dette tilfælde ville være billetter til dit event. Derfor er det vigtigt at det pågældende billetsystem har mange forskellige betalingsformer og gerne de seneste nye betalingsformer. Hos Billetto kan du fx betale med alle former for kreditkort; American Express, JCB, MasterCard, Maestro og VISA og det er også muligt at benytte den populære valgmulighed med MobilePay.


3. Har billetsystemet et godt ry?

Tjek sider som Trustpilot eller de sociale medier og læs anmeldelser fra de senest 6-12 måneder for at få en god ide af siden og dens omdømme. Et plus ved at tjekke fx Facebook er at du kan tjekke billetsystemets popularitet mens du er i gang. Der er for eksempel mere end 10.000 personer, som følger Billetto på Facebook, hvilket betyder at du muligvis kan nå ud til 10.000 personer med dit event, hvis du opretter det på siden.


4. Derfor er brugeroplevelsen vigtig

Før i tiden var der mange personer, som brugte Google formularer, der skal udfyldes trin efter trin. Men det er netop vigtigt at undgå for mange trin, da omkring ti procent falder fra ved hvert trin. Derfor anbefales det at bruge et gratis billetsystem, som ikke kræver oprettelse af konto eller alternativt hvor det er nemt at oprette en konto. Hvis vi selv skulle sige det, er det fx ret simpelt at oprette en konto hos Billetto, hvor brugere kan logge ind via Facebook eller de kan hurtigt oprette en konto ved at indtaste e-mail og ønsket adgangskode.


5. Alle sætter pris på en god kundeservice

Det skal være nemt at kunne komme i kontakt med kundeservice. Det er det fx hos Billetto hvor kundeservice kan træffes på telefonen i hverdagene fra 10 til 15. Derudover er det også vigtigt at folkene bag det online billetsystem har en brugervenlig side med "ofte stillede spørgsmål", som gør det ofte ikke engang er nødvendigt at løfte røret på telefonen.


Lust Billetto auszuprobieren?

Melde Dich an und erstelle in wenigen Minuten Dein erstes Test-Event.
Billetto team smiling
Besuchen Sie Billetto DK Besuchen Sie Billetto SE Besuchen Sie Billetto UK Besuchen Sie Billetto NO Besuchen Sie Billetto EU Besuchen Sie Billetto FR Besuchen Sie Billetto ES Besuchen Sie Billetto NL Besuchen Sie Billetto IT Besuchen Sie Billetto IE Besuchen Sie Billetto FI Besuchen Sie Billetto AT Besuchen Sie Billetto BE Besuchen Sie Billetto PT
App Store Google Play