.

.

Fra Gratis

Beskrivelse

Academy of Management (AOM) 2025 - Før, under og efter.

AOM er en konference hvor du møder ikke bare "guruerne" inden for ledelse, men ligeså, ja måske endda mere, interessant de mange håbefulde unge forskere som kommer med det absolut nyeste, til stor inspiration for både ledere, konsulenter og forskere.

Der er typisk tusinder af sessioner, og 20.000 deltagere/medlemmer fra 120 forskellige lande, så det ér stort!

jeg vil rigtig gerne dele dette med andre - f.eks. dig og dine kolleger - så derfor vil jeg allerede nu tilbyde at etablere nogle møder, hvor vi:

 • Forbereder os på selve konferencen som afvikles i København (tro mig med så mange sessioner, er det nødvendigt - bare at vælge dem du vil se er svært =;o)
 • Samler op, reflekterer og videndeler under selve konferencen
 • Mødes bagefter og fortsætter inspiration og refleksionerne

Jeg gør det fordi jeg gerne vil dele, så eneste omkostning er, at vi deler de eventuelle udgifter til lokale og bespisning - jeg håber du vil med.

Ole S. Rasmussen

Langer & Rasmussen

 Se mere om min idé på bloggen her.

Lokation

6000 Kolding, 6000 Kolding

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere