Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

1:1 performance i Kulturtårnet - Awkward Silence

eventet sluttede

1:1 performance i Kulturtårnet - Awkward Silence

Billetter fra DKK 120,00

Sted

Dato

14 mar 2019 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

AWKWARD SILENCE

Vær med, når du i Kulturtårnet på Knippelsbro kan opleve live performances under under Evalajka Pervins forårsudstilling RorgASM, og få mulighed for at møde kunsten 1:1 på en ny måde.

_____

Performance 1 til 1 // Awkward Silence:

Den levende kunst opleves 1:1 med kunstner Evalajka Pervin. Dette giver mulighed for at opleve en praksis som opløser den gængse forestilling om kunstens greb. Liveperformances er en kunstart som udfordrer og skubber til den besøgendes oplevelse. Oplevelsen samler de visuelle værker, der er udfoldet i Kulturtårnet og er med til at lægge endnu et lag på forståelsen af Pervins kunstneriske praksis.

Pervin undersøger i live performancen de sociologiske grænser og intimsfæren og skubber til de uskrevne regler. AWKWARD SILENCE den 14.marts er en performance, der undersøger netop dette.

Ved det valgte tidspunkt mødes du af en kunstformidler, som sætter dig ind i værket og eventuelle spørgsmål besvares. Når kunstneren er klar, bliver døren åbnet, og du sætter dig ind i rummet og performancen starter. Ved performancens afslutning ringer kunstneren på en klokke, og du bliver ført ud af rummet.

AWKWARD SILENCE varer 15 min. 

____

OM PERVINS VÆRKER I KULTURTÅRNET

Evalajka Pervin stræber med sine værker til udstillingen i Kulturtårnet efter at finde essensen af ritualer. RorgASM.

RASM er urdu og betyder ritual.
org er en forkortelse for original.

Udstillingen kredser om det poetiske nærvær, der opstår i gentagelsen og interaktioner mellem mennesker og mellem mennesker og deres genstande.

Pervin bruger ofte sig selv som objekt i en humoristisk og afstandtagende form, hvor seriøsiteten ofte fremstår i andet lag.

HANS KNIPS CAFÉ

Det er i tårnets café muligt at forsyne sig med naturvin, Mikkeller øl, kaffe/te og snacks både før og efter 1 til 1 performance.

Arrangør

Kulturtårnet arbejder på at skabe et kulturhus i det ene brotårn på Knippelsbro. Mens kommunen renoverer brotårnet, låner vi forskellige lokaler i København for at afprøve koncepter. Kulturtårnet på Knippelsbro er støttet af Københavns Kommunes Kultu

Lokation

Kulturtårnet På Knippelsbro Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .