eventet sluttede

1 plads, Tirsdags-ØnskeYoga..dine yoga-interesser i centrum..Forår 2020

DKK 1.199,00

Sted

Dato

10 mar 2020 kl. 17:15 - 18:30

Beskrivelse

Ønske Yoga, hvor du hver uge har mulighed for på forhånd, at indgive dine ønsker til emner for yogaundervisningen

Yogaholdet mødes Tirsdage kl. 17.15 til 18.30..sæsonen varer til & med 26 Maj 2020 (Ferie uge 16 : )

såfremt holdet viser 'udsolgt' kan tirsdagsklassen kl. 18.45 meget vel være en dejlig mulighed for dig..se mere om mine øvrige yogaklasser hér https://pippiyoga.wixsite.com/pippiyoga/foraar
eller send mig en mail for at komme på venteliste PippiYoga@gmail.com


Emner vi gennem årene har arbejdet med på ønske-yoga forløbene

-dybere søvn, bedre fordøjelse, kontakt til åndedraget

-yoga for balance, stærke fødder, solid jordforbindelse

-yoga der gavner nervesystemet, koncentration, humør, og hukommelse

-stærke arme, sund kernemuskulatur, smidig rygsøjle

-og oceaner af meget mere..hav modet til at bringe dine ønsker frem..du er hjerteligt velkommen..også hvis du er nybegynder til yoga

En holdtilmelding hos PippiYoga inkluderer meget mere, end en ugentlig yoga-klasse;
Overblik over alt, din tilmelding indeholder

-adgang til PippiYoga's online-bibliotek gennem hele sæsonen. Yoga-biblioteket indeholder lydoptagelser & foto-serier med små yogaprogrammer bl.a. indenfor afstressning, ryg-træning, balance-øvelser & fodyoga (mod platfod/nedsunken forfod)

-adgang til lydfiler med små yogaprogrammer du kan anvende imellem undervisningerne

-mulighed for personlig vejledning/ekstra-instruktion i forlængelse af undervisningen (max 10 min pr gang)

-mulighed for at fremsende ønsker til særlige interessepunkter for yogaundervisningen (såfremt ønskerne relaterer til forløbets overordnede fokus) 

-mulighed for at flytte til et andet PippiYoga-forløb indenfor sæsonen, hvis du pludselig får brug for det (såfremt der er plads)

-mulighed for at give din plads til en anden, hvis der sker noget, hvor du ikke kan deltage i en længere periode

-rabat på privattimer, indenfor den aktuelle sæson

Flere har kaldt ØnskeYoga for 'blive blæst væk' yoga..på den virkelig gode måde

Én deltager har skrevet 'I øvrigt skal lige huske at melde tilbage til dig vedr. yogaen. Hold da op, jeg fik varmen tilbage i fødderne, efter i mange, mange måneder at have gået med kolde fødder, har jeg atter fået varme tæer - og så fik jeg også en god indre ro, der varede det meste af weekenden. Det er rigtig skønt. Så ingen tvivl om, at det virker ;:-)) Glæder mig til mere'

Hvis du aldrig har lavet yoga før..Velkommen!! Du bliver taget godt i mod :) Som al Yoga hos Lis foregår undervisningen respektfuldt; Din krops & psykes afgrænsninger og muligheder anerkendes. Kom til PippiYoga..hold alle de pauser du behøver..Ægte Heltinder og Helte holder pauser! 

Har du særlige yogaspørgsmål eller vil du gerne have mere indtryk af PippiYoga-stemningen?  Du er velkommen i min facebookgruppe & mange spørgsmål har jeg også besvaret på min youtubekanal

Arrangør

Tilmeld dig PippiYoga's yoga & meditationsforløb hér eller via min hjemmeside https://pippiyoga.wixsite.com/pippiyoga ..du kan også få et tydeligere indtryk af min tilgang til yoga hér www.youtube.com/c/PippiYoga

Lokation

Lilletoften 28a, 1 sal, 2740, Skovlunde, Hovedstaden Lilletoften 28a, 1 sal, 2740 Skovlunde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .