10 gode grunde til at smile

eventet sluttede

10 gode grunde til at smile

Billetter fra DKK 150,00

Dato

14 sep 2017 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Alt for mange børn lider af daglige smerter og sygdomme. Det vil foredragsholder Søren Lynge, komiker Christian Fuhlendorff og skuespiller Joachim Knop gerne støtte økonomisk, gennem en fantastisk sjov og lærerig aften i Baltoppen Ballerup.

Der er mange gode grunde til at smile hver dag - også selvom man er syg.

Det vil de tre friske fyrer argumentere for gennem et fantastisk sjovt og hyggeligt show.

Glæd dig til at komme og slippe lattermusklerne alt imens din billetpris går ubeskåret til Børnelungefonden.

Cafeen åbner kl 19.00

Salen åbnes kl 19.30

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .