10-ugers formiddagskursus i keramik for letøvede v. Stine Jespersen

10-ugers formiddagskursus i keramik for letøvede v. Stine Jespersen

Sted

Dato

04 maj 2022 kl. 09:30 - 06 jul 2022 kl. 13:00

Beskrivelse

Kom med dine egne idéer og projekter og få vejledning og hjælp i processen.

Kurset favner bredt og du kan lave alt fra skåle til skulpturer med fokus på selve objektets form eller detaljen i dekorationen. I forløbet går du på opdagelse i materialet. Det er sjovt at arbejde med det våde plastiske ler fordi, arbejdsprocessen er så direkte. Også dekorering, glasering og brændinger er spændende og magiske processer.  Det er muligt at deltage i en udstilling i voksenbiblioteket med dit færdige projekt. 

Hvem kan være med?

Du har måske allerede fundet en teknik og område indenfor keramikken, hvor du har lyst til at fordybe dig og samtidig har brug for vejledning i processen. Der er også mulighed for at vi i fællesskab tager et tema op og fordyber os. Kurset omfatter teknikker som udhulningsteknik, kvætsning, modelering, pølseteknik, pladeteknik, begitning og glasering, kurset omfatter ikke drejning. 

Keramikdesigner som underviser

Stine Jespersen er uddannet keramikdesigner og har gennem mange år arbejdet med skulpturel keramik og har deltaget på udstillinger over det meste af verden med sin keramik. Hun har studeret og arbejdet i England, men er nu bosat i København, hvor hun driver et keramikværksted i sammenslutning med en gruppe af kunstnere.

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerstyret og prisen for kurset er for undervisningen og materialerne, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere. Værkstedet må kun benyttes i undervisningstimerne.

Praktisk info

Kurset strækker sig over ti onsdage og har plads til 12 deltagere. Der er ikke drejeundervisning på dette kursus. 

Undervisningen ligger fra kl. 9.30 - kl. 13.00 i Keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V.

Prisen for kurset er Kr. 2625,- Inklusive 8 kg ler.

Bemærk kurset refunderes ikke efter to uger før kursusstart.


Arrangør

Lokation

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 2 3. sal, Keramikværkstedet 3. sal, 1758 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .