Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

10 ugers grundkursus i keramik ved Manuel Canu

Afholdt event

10 ugers grundkursus i keramik ved Manuel Canu

Fra DKK 3.000,00

Sted

Dato

06 dec 2023 kl. 17:00 - 21 feb 2024 kl. 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi vil lave forskelligartede objekter fra brugsgenstande til skulpturer, hvor igennem du lærer forskellige keramiske grundteknikker som modellering, dekoration og glasering. Kurset vil give dig en forståelse for materialet og dets muligheder, om du er begynder ellers letøvet. Vi fokuserer på lysten til at eksperimentere og afprøve materialet, hvor der vil være masser af plads til at dine ideer kan tage form. Der vil blive undervist både som gruppe og individuelt, hvor du vil få konkret vejledning og gode råd. På kurset vil lære at arbejde med pølse- og pladeteknik, støbeteknik, modellering og udskæring, og dekoration.

Det er muligt at deltage i en udstilling i voksenbiblioteket med dit færdige produkt.


Keramikdesigner som underviser
Manuel Canu er uddannet keramikdesigner og har gennem mange år arbejdet med skulpturel keramik og har deltaget på udstillinger internationalt med sin keramik. Han har studeret og arbejdet i England, og er nu bosat i København, hvor han driver et keramikværksted og udstillingsgalleri i sammenslutning med en gruppe af kunstnere.


Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus
Værkstedet er brugerdrevet og prisen for kurset er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere. 


Praktisk info
Værkstedet må kun benyttes i undervisningstimerne.

Prisen for kurset er inklusiv 8 kg. ler, forglødning og glasering. Der kan tilkøbes ekstra ler hvis der er brug for det.

Kurset strækker sig over 10 onsdage og har plads til 12 deltagere. Der er ikke drejeundervisning på dette kursus.

Undervisningen ligger fra 17:00-21:00 i Keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V.

Vær opmærksom på, at du ikke kan få refunderet billetten fra 14 dage før kursusstart.Arrangør

Lokation

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .