108 solhilsner

24 mar 2018 kl. 10:00 - 12:30

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


I yogaverdenen er tallet 108 noget ganske særligt, og det er en tradition at lave 108 solhilsner i forbindelse med eksempelvis forårs- eller efterårsjævndøgn.

Solhilsner som en del af yogapraksissen har en positiv effekt på krop, sind og åndedræt. Led og muskler bliver smidige, sindet bliver mere fokuseret og vi lærer at trække vejret fuldt ud. I flow bevæger vi rygsøjlen og skaber mere plads mellem ryghvirvlerne. Samtidig strækkes, masseres og stimuleres alle muskler og vitale organer. Du kommer til at mærke, at vejtrækningen og bevægelserne efterhånden synkroniseres fuldstændigt i en perfekt balance, hvor vejrtrækningen følger bevægelserne hele vejen. Du ånder ind, når du åbner i kroppen og udvider brystet, og ånder ud, når du bøjer fremover og presser brystet og maven sammen.

Det kan lyde hårdt at lave 108 solhilsner i streg, men det er langt mere fremkommeligt, end man lige går og tror, så du behøver ikke at være en super-yoga-udøver for at være med til denne workshop.

Workshoppen forløber med en let opvarmning og teknik, derefter synkroniserer vi åndedrættet og laver sammen de 108 solhilsner. Til sidst sætter vi tempoet ned og ender i en dejlig lang og velfortjent afspænding.

God og vær med.

Vores underviser Joséphine har dyrket yoga i over 15 år og tog sin første af flere yogalæreruddannelser i 2014, siden har hun undervist i flere yogastudier i Kbh, samt lavet workshop og retreats i både ind- og udland. Joséphine laver 108 solhilsner to gange årligt og bliver altid glædeligt overrasket over den flydende og dansede oplevelse det giver hende.

Pris: 100 kr.

Lokale: 'Klubben' på 1. sal.

Vi glæder os til en stærk udfordring med jer

Bedste hilsner Joséphine og Absalon

General Admission

Salg lukket