spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

111 GOOD DAYS – Nordatlantiske Filmdage 2021

Afholdt event

111 GOOD DAYS – Nordatlantiske Filmdage 2021

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

02 okt 2021 kl. 17:00 - 18:50

Beskrivelse


Ny færøsk spillefilm tegner sorthumoristisk portræt af en ung døgenigt, der konfronteres med voksenlivet. Mød instruktør Trygvi Danielsen efter visningen.

111 GOOD DAYS / 111 GÓÐIR DAGAR
Teitur er i begyndelsen af 20’erne, bor i Tórshavn og lever mest af alt for weekendens eskapistiske rus og flygtige bekendtskaber. Tilfældighederne vil, at han bliver ved med at støde ind i Baldur, en arbejdssøgende wannabe-prædikant, og gradvis må de erkende, at de er knyttet sammen af en højere magt, som de ikke selv helt forstår.

Trygvi Danielsens spillefilmsdebut er en sorthumoristisk og episodisk beretning, der leger med filmsproget. Og gennem fire kapitler skildrer den en ung mand, der konfronteres med det voksenliv og ansvar, han foragter – og som han enten fortsat kan flygte fra eller tage på sig.

ARRANGEMENTET
Filmen (91 min) har engelske tekster Arrangementet (inkl. instruktørsamtale) varer ca. 110 minutter. Der er unummererede siddepladser. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Kom gerne i god tid.

Nordatlantiske Filmdage 2021
30. september til 10. oktober præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .