111 GOOD DAYS – Nordatlantiske Filmdage 2021

Strandgade 91, 1401 København
02 okt 2021 kl. 17:00 - 18:50
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00


Ny færøsk spillefilm tegner sorthumoristisk portræt af en ung døgenigt, der konfronteres med voksenlivet. Mød instruktør Trygvi Danielsen efter visningen.

111 GOOD DAYS / 111 GÓÐIR DAGAR
Teitur er i begyndelsen af 20’erne, bor i Tórshavn og lever mest af alt for weekendens eskapistiske rus og flygtige bekendtskaber. Tilfældighederne vil, at han bliver ved med at støde ind i Baldur, en arbejdssøgende wannabe-prædikant, og gradvis må de erkende, at de er knyttet sammen af en højere magt, som de ikke selv helt forstår.

Trygvi Danielsens spillefilmsdebut er en sorthumoristisk og episodisk beretning, der leger med filmsproget. Og gennem fire kapitler skildrer den en ung mand, der konfronteres med det voksenliv og ansvar, han foragter – og som han enten fortsat kan flygte fra eller tage på sig.

ARRANGEMENTET
Filmen (91 min) har engelske tekster Arrangementet (inkl. instruktørsamtale) varer ca. 110 minutter. Der er unummererede siddepladser. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Kom gerne i god tid.

Nordatlantiske Filmdage 2021
30. september til 10. oktober præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke