12 marts Klarsyn i Løgstør - i selskab med ånderne & Christian Viborg

12 mar 2019 kl. 19:30 - 21:30

FDF-Huset Skansen Frederik VII's Allé 41 9670 Løgstør, Frederik VII's Allé 41 , 9670 løgstør

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg.


Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsyns demonstrationen gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjæls kontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Er der ikke udsolgt på billetto.dk, sælges der billetter i døren.

Dato: 12 marts 2019

Kl.19.30 - 21.30

Entre: 160 kr plus gebyr

Adressen: Skansen

Løgstør FDF-Frederik d. 7. allé 41- 9670 Løgstør
Billet

Salg lukket