14 Red Ladies Jytte Abildstrøm og Daimi

eventet sluttede

14 Red Ladies Jytte Abildstrøm og Daimi

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

08 mar 2013 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

14 Red Ladies 

med Jytte Abildstrøm og Daimi

ARBEJDERMUSEET 8. marts kl.15 - 17


14 Red Ladies 14  med Jytte Abildstrøm som dirigent og Daimi som solist spiller den 8. marts kl. 15 – 17 på Arbejdermuseet i København i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag og ligelønnens 40 års jubilæum. 

For 80 år siden debuterede det oprindelige 14 Red Ladies 2. nytårsdag i Marmorhaven i Palace Hotel på Rådhuspladsen i København. Det vakte vild furore i det københavnske selskabsliv. Dengang skulle udskænkningsstederne have ”dametilladelse” for at entrere med kvindelige musikere.

14 Red Ladies er en gendannelse af et dameorkester fra 1933 med samme navn, et helt unikt orkester på den danske scene. Repertoiret er salonmusik, 30’ernes jazzede underholdningsmusik og arrangementer fra revyens guldalder.

14 Red Ladies af 2013 er 14 kvinder og professionelle musikere. Dirigent Jytte Abildstrøm er en karismatisk og stærkt underholdende frontfigur. Jyttes smittende humor og store indlevelse kommer langt ud over scenekanten og giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Daimis sødmefulde sang og hendes store kærlighed og kendskab til den danske revytradition bibringer 14 Red Ladies et unikt skær af et varmt klingende, swingende orkester, der bringer mindelser fra en svunden tid. Historiens vingeslag suser over de 14 røde damer, når anekdoter fra tiden med ”Hvem har du kysset i din gadedør”, ”Jeg sætter min hat som jeg vil”, Storm P. på Riddersalen, forelskelser og fornøjelser frækt og ukrukket ryger over scenen i lystig pingpong mellem de to damer, der har optrådt sammen i mere end 40 år.

Jane Åmund:

De 14 røde damer repræsenterer et stykke kulturhistorie, når de sidder og spiller i deres røde silkekjoler med strudsefjer på ærmerne. Det er et retrospektivt kik til vore rødder. Det er musikhistorie fra dengang, man morede sig i København”.

“…de er dømt til at blive et hit, for vi er igen vilde med at danse tæt til musik, hvor vi også kan tale med vores partner og nynne med på omkvædet”.

Lokation

Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .