16.11 Wundergrund: Statens Kunstfond 50 år! Billetter i døren!

eventet sluttede

16.11 Wundergrund: Statens Kunstfond 50 år! Billetter i døren!

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

16 nov 2014 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Wundergrund tager på tour til Aarhus for at fejre en særlig og uundværlig instans for kulturlivet i DK. Kom og vær med til at sende Statens Kunstfond 50 år ind i fremtiden med musik på tværs af genrer!

Søndag den 16. november indtager modtageren af Nordens største musikpris, Simon Steen-Andersen, sin fødeby for at fejre Statens Kunstfond. I samarbejde med Aarhus 2017 og en lang række andre århusianske aktører præsenteres desuden Kira Skov, Bjørn Svin, Fuzzy, Søren Kjærgaard, Aarhus Musikskole, Århus Sinfonietta og mange flere! Den Gamle By i Aarhus fyldes med gode toner og et kæmpeinstrument af en lydbus fragter spillende publikum til et hemmeligt sted i byen, hvor der vil være dj, drinks og lounge. Alle er inviteret til den storstilede fejring, og entréen er fri. 

Fejringen er blevet til i samarbejde mellem: Aarhus2017, Wundergrund festival, Den Gamle By i Aarhus, Aarhus Musikskole, Århus Sinfonietta, AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere, Promus, SPOR festival, mfl. 

Medvirkende

Aarhus Sinfonietta / Aarhus Musikskole
Pelle Gudmundsen-Holmgreen
Li-Ying Wu
Søren Kjærgaard & Simon Steen-Andersen
Bjørn Svin & Fuzzy
Kira Skov & band
og mange flere ...
Vært: Celine Haastrup (P2 Klassisk og P8 Jazz)

Tid og sted

Søndag 16/11
Koncerter kl. 16-18 // lydbus, dj og drinks kl. 18.00-21.00
Helsingør theater / Viborgvej 2 / Den Gamle By i Aarhus / Gratis adgang

Lokation

Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .