2 april Klarsyn i Give i Kultur huset i selskab med ånderne & Christian Viborg

02 apr 2020 kl. 19:00 - 21:00

Kulturhuset Give, Rådhusbakken 9, 7323 Give

Klarsyn - i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder.

Christian vil med klarsyns afterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjæls kontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. 

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Dato: 2 april  februar 2020

Kl.: 19.00 -21.00 

Pris 160 kr plus gebyr

Billetter købes på billetto.dk søg på Christian Viborg 

Sted: Kulturhuset ligger på Rådhusbakken 9, 7323 Give. 

Er der ikke udsolgt, sælges billetter ved indgangen.  
Dørene åbnes 18.30