eventet sluttede

2-dages luksus-vandretur på øhavsstien for kvinder

DKK 1.595,00 - DKK 1.795,00

Sted

Dato

26 sep 2020 kl. 10:00 - 27 sep 2020 kl. 17:00

Beskrivelse

Tag med Womenshikingclub på en eksklusiv 2-dages vandretur på den smukke øhavssti. Natur, god mad, godt selskab, sauna, grin, hygge og inspiration. Kort sagt: vi skal nyde den smukke sydfynske sesnsommer, i samspil med forkælelse og gode kvinder.

Vi indlogerer os på dejlige Hotel Christiansminde, som ligger billedskønt lige ud til Svendborg Sund og lige på ruten. Herfra vil turen gå begge dage; og vi går ca. 20 km hver dag.

Hotel Christiansminde vil sørge godt for os med lækker 2-retters menu lørdag aften, samt morgenmadsbuffet og madpakke til turen søndag. 

Vi vil komme med inspirerende input undervejs på turene. Ligeledes vil vi sørge for oplæg, samvær, hygge og lækre overraskelser lørdag aften.

Vi starter lørdag d. 26/9 med ankomst ml 10-10.20 på Hotellet (bagage kan efterlades på hotellet, så vi bærer så lidt som muligt på ruten). 

Vi går kl 10.30 fra Christiansminde. Undervejs spiser vi vores medbragte madpakker. VI har snacks til jer undervejs.

Lørdag aften spiser vi en lækker 2-retters menu i Christiansmindes smukke panoramarestaurant med udsigt over sundet. (Drikkevarer tilkøbes på dagen). Herefter vil der være et oplæg ved stifterne af Womenshikingclub - Amanda Lagoni og Louise Larsen, samt forkælelse og samvær.

Søndag morgen er der mulighed for havbad og sauna. Derefter er der lækker morgenbuffet ml 7.30-8.30. Vi går fra hotellet kl 9.00 og undervejs spiser vi medbragte madpakker fra hotellet. Vi er tilbage kl 17.00 på Christiansminde.

Du skal selv sørge for transport til Christiansminde, rygsæk med plads til dit eget vand i egne drikkedunke, madpakke til frokost lørdag, samt hvad du får brug for af tøj osv. Medbring ordentlig fodtøj og tøj efter vejret.

Alle med en almindelig fysik kan gå med og alle kvinder (fra 18 år) er velkomne!

Vi glæder os!

Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader , uheld el lign, står du selv for transport og behandling. Vi vil være behjælpelig så godt vi kan.

Om Womenshikingclub;

WHC er et fællesskab for kvinder, der løbende inspirerer til vandring. Vi har fokus på kvinder, krop, natur, fællesskab og nydelse.

Arrangør


Womenshikingclub er for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Hvad enten du ønsker at gå alene eller sammen med nogen, så er her fælleskabet, som rummer alt omkring vandring for kvinder

Lokation

Hotel Christiansminde Hotel Christiansminde, Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .