2 måneders kursus i Investering og Trading med Peter Arendt

26 maj 2018 kl. 12:00 - 11 jul 2018 kl. 20:00

mınAGRO, Agro Food Park 13, 8200 Århus N

Pris 9.995,-

Der er et begrænset antal billetter, for at alle får optimalt ud af kursusforløbet. Tilmelding sker efter først til mølleprincippet.

Sted : Århus

Datoer for tilstedeværelsesdage:
26. maj fra kl.12-15.
02. juni fra kl.12-15.
09. juni fra kl.12-15.

Hvad får du for dine penge?

 • 3 undervisningsdage på 3 lørdage á 3 timers undervisning (9 timer i alt).
 • 5 webinarer om aftenen a 1 times varighed med Peter Arendt hvor vi gennemgår markederne med teknisk analyse.
 • Du får bogen aktiehandel og aktieanalyse, få mest muligt ud af dine investeringer (2016, 2. udgave, Gads forlag). Skrevet af Peter Arendt.
 • Under hele kursusforløbet vil du have kontakt med indlægsholder Peter Arendt på både email og telefon
 • 2 måneders adgang til minAGRO´s analyser og handelsanbefalinger på børsmarkederne

Velkommen til vores 2 måneders kursus

Med kurset får du en unik mulighed, for at få et grundlæggende indblik i investering, børshandel og analyse og risikostyring.

Med næsten 20 års erfaring indenfor børshandel, tilbyder minAGRO, et 2 måneders kursus indenfor Trading og Investering.

Underviser

Peter Arendt, Cand merc., professionel trader og ejer af virksomheden minAGRO, der rådgiver om handel med blandt andet aktier, index, valuta og råvarer. Peter har erhvervet sin viden om analyse og investering ved professionelt at handle på børser verden over siden år 2000. Peter er desuden forfatter til bogen ”Aktiehandel og aktieanalyse” (2016, 2. udgave, Gads forlag).

Bogen vil blive udleveret til eget brug, til alle kursister på første mødedag.

Peter Arendt udtaler sig ofte i Børsen omkring børsmarkederne og deltager løbende i Millionærklubben i Radio 24-7. Ligeledes benytter diverse tidsskrifter og hjemmesider, såsom Penge og Privatøkonomi og Daytrader.dk sig regelmæssigt af Peter Arendt´s ekspertise og analyser. Derudover er Peter Arendt fast daglig markedsskribent i avisen, Effektivt Landbrug.

Introkursets Indhold

 • Hvordan fungerer aktie, valuta og råvaremarkedet
 • Forstå markedspsykologien på børsmarkederne (hvorfor stiger og falder prisen)
 • Hvordan analyserer du børsmarkederne med teknisk analyse
 • Hvordan udvælger du de sunde handler
 • Hvordan timer du dine handler bedst muligt
 • Hvordan undgår du store tab og hvordan sikrer du en stor gevinst (risikostyring af dine handler)

Kurset er baseret på bogen aktiehandel og aktieanalyse, få mest muligt ud af dine investeringer (2016, 2. udgave, Gads forlag).

På kurset vil du lære at læse trenden i markedet og lære hvor prisgrafen kan forventes at finde støtte i nedadgående retning og modstand i opadgående retning. Du vil også lære, hvordan du kan bruge tekniske indikatorer til at supplere dine handelsbeslutninger, så du øger sandsynligheden for gevinst i dine handler. Vi kigger også på de tekniske formationer som graferne skaber, hvilket kan fortælle dig noget om, hvor du kan forvente at markedet skal bevæge sig henad fremadrettet. Et vigtigt element i succesfuld trading er, at forstå markedspsykologien, såvel som din egen psykologi i pressede situationer. Kurset lærer dig, hvordan du kan gennemskue markedets bevægelser og markedets psykologi og ikke mindst, hvordan du kan lægge en rationel handleplan for dine investeringer, så du kan håndtere det psykiske pres, som børsmarkedernes voldsomme udsving under vejs kan sætte dig i.

Dit udbytte af kurset

Efter kurset vil du være i stand til at handle børsmarkederne som en professionel og profitabel Trader. Du vil lære hvordan børsmarkederne fungerer og hvad markedspsykologien betyder for prisudviklingen. På kurset vil vi gennemgå den teori om teknisk analyse, der skal til, for at du kan gennemskue børsmarkederne. Du vil samtidig lære at time dine handler rigtigt og lære hvordan du styrer din risiko i volatilie markeder med store prisudsving.

Forudsætninger for at deltage

Det er en fordel at have kendskab til investering og trading, men ikke et krav. Alle kan være med.

Efterfølgende kan man udvide, med at tage det videregående kursus i Investering og Trading, og/eller et personligt mentorforløb om Trading.

Jeg glæder mig til at møde jer, og til et produktivt og udbytterigt kursus, der vil gøre dig til en profitabel Trader.

Trading Kursus

Salg lukket