2- og 4-hjulede køretøjer

29 jul 2014 kl. 16:00 - 21:00

Bogyden 12, 5610 Assens

Selvfølgelig er der andet end biler her i verden. For eksempel er der også motorcykler! Denne aften er temaet klassiske motorcykler, og hundredevis af dem vil indtage gårdspladsen til en hyldest af den ultimative frihed på hjul.


Den 8. juli hyldede Strøjersamlingen den åbne bil for dens tætte kontakt med naturen. Men selv det er intet at regne imod den fornemmelse af frihed man kan opleve på to hjul: På motorcykel har man ikke bare himlen over hovedet, man har vitterligt intet omkring sig, ingenting der isolerer føreren fra naturens kræfter – heller ikke når den viser sig fra sin mindre pæne side.

Det er alt sammen en del af fornøjelsen, og belønningen for motorcyklisten ligger i en enestående kontakt med sit køretøj: En motorcykel køres med hele kroppen og nydes med hele kroppen.

Motorcykler kan dog også nydes med øjnene, og det bliver der rig lejlighed til denne sidste tirsdag i juli: Strøjersamlingen har inviteret motorcykelklubber til at komme med den flotteste maskine i deres respektive klub.

Motorcykeldagen på Strøjersamlingen er et af årets største tilløbsstykker, og vi forventer en fyldt gårdsplads, når den indtages af de mange klassiske maskiner. Strøjersamlingen supplerer de tohjulede med et par gadekryds, der har en fod (eller hjul!) i både den to- og den firehjulede verden.

Ps. Der vil være special parkering til motorcykler.

Voksen

Salg lukket

Ung 8 til 12 år

Salg lukket